Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

15 de maig 2008

TRIPLICATS (1ª EDICIÓ- 2n DIA: Dimecres 14-5-08)

Els concursants de 'Triplicats' van arribar al pis després de les proves de la nit del darrer programa molt cansats. Al arribar, la Lidia i la Camila es van dutxar juntes mentres que l'albert va optar per netejar-se a la pica per parts. A l'hora de dormir els hi va costar i la Camila va fer aixecar als seus companys en varies ocasions per anar al bany. A l'endemà els tres concursants van anar amb metro (sense pagar) fins a la prova en que Lorena els va retar a convencer a 60 persones per anar de públic al programa. Van aconseguir convencer a uns 40 aprox. però finalment només un va acudir a plató i per tant van perdre la prova per la que optaven a tornar a obtenir la cadena que els deixava més separats. Un altre prova, i de mà de la Lola, era en una zona de deixalleries de Cornellà en que havien de montar un despatx amb taules, cadires, ordinadors i altres elements i mobiliari d'oficina que van trobar per allà. Això els ha va fer aconseguir 10 euros pel dinar que van menjar amb el que van comprar a un super. També van estar a la platja fent una mica de gimnàsia amb la Baby Pin-Up i el Rocco. Durant el programa d'ahir, els concursants van estrar per fer l'entrevista on es va anunciar a la Lidia que havien sortir publicades unes fotos seves despullada en una web per a la que havia posat fa un temps (http://www.bellisimas.com/) , i proves de la nit i l'últim canvi de posició en el que la Lidia ocupa la zona central. En les imatges que es van visualitzar es va veure als tres concursants despullats a l'entrada a la dutxa del segon dia en que aquest cop es van dutxar tots tres a l'hora!. Aquestes imatges més pujades de to.. només al fòrum!!! Registreu-vos! Gràcies!! Avui dijous els concursants seran deslligats a les 23h a Barcelona i dilluns veurem les imatges.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Espero que triplicats, cambie un poco su contenido, fue aburrido y parece ser que el programa ahora se centrara en ello. Jordi creo que vas dando tumbos y no sabes que hacer ya con la via lactia.

¿ donde estan los colaboradores
diarios?
solo nos queda Lola, espero que nos la mantengan

Cesar Fernandez

Anònim ha dit...

Hola a todos.

Estoy de acuerdo con el comentario anterior, creo que triplicats esta bien pero no para que todo el debate de la mesa se centre en ello, porque se hace monotono.

Y respecto a las pruebas, ingeniaros un poco que preparais
que parece que los concursantes estan en unas colonias infantiles de verano.

Anònim ha dit...

lOLA, ERES UNA MEZCLA ENTRE LA ROSSY DE PALMA, LA LLOLL Y TE PARECES A LA ROSA MARIA SARDA
¿ acaso eres su hija ?)

Anònim ha dit...

Me parece penosos la gente de triplicatos, el chulo, el travesti, y la niña pequeña.... no me gustan es gente inculta, que solo hace que vender su cuerpo, sobre todo la Lidia esta con cuerpo de niña y esos dos balones de futbol, vaya dignidad encima haciendo fotos desnudas para la ocasion....vaya dignidad que tien esta

Anònim ha dit...

k mala suerte.
ellos no tienen la culpa d k la gente mienta

Anònim ha dit...

Ei. Algu va anar al Poliorama
com es va acabar els triplicats?