Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

9 de maig 2008

DILLUNS 'TRIPLICATS' A LA VIA LÀCTIA!!

Dilluns La Via Làctia estrena 'Triplicats' un experiment en forma de 'reality'. Tres persones adultes, que no es coneixen entre elles, juguen a “viure” encadenades 72 hores. Les uniran per la cintura amb cadenes de 50 cms. Han de passar juntes tot el joc i les 24 hores son seguides per càmeres; cada nit aniran al plató de “La Via Làctia” i veurem plegats les seqüències més destacades de la jornada, tant les més divertides com les més tenses. Han de fer-ho TOT junts, és clar. Dormir, emorzar, anar al bany, passejar… a més d’una sèrie de proves que els hi posa el programa. Sel's habilitarà un loft que serà on conviuran i la base d’operacions d’aquesta singular “familia”. Cada dia sortiran de casa amb una agenda d’activitats que inclou accions per tot Catalunya. La recompensa a la gosadia d’aquests concursants és de 1.500€ per cadascú si arriben al final del joc. En el cas de que un d’ells vulgui abandonar i trencar la cadena fa que es suspengui el joc i la renúncia al premi.
En el programa de dilluns els presentaran i encadenaran. Dijous els alliberaran i donaran els diners.Cada nit al plató es juguen amb una prova el pressupost econòmic per a passar el dia següent.

¿Qué us sembla? T'animes? envia correu amb les teves dades, teléfon i foto de cara i cos a via@8tv.com. Tothom hi en parlarà!!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

ADRIAAA mencanta el blog!!
io avui he apres, que posarse malalta no te preu y avui tindria que haver nat al casting de TRIPLICATS!!!
io volia pero estic malalta aixi que re a mirar el programa com cada dia un petonas molt gran y aquest joc sera la ostia!!!percert ahir vaig nar de public y mu vaig pasar molt be, el rocco es super gracios, el jordi tota elegancia y el xavi el meu nanu..( que no vaig poder ferme una fotu perque no tenia piles ni la memoria posada a la camara ainssss :()

Anònim ha dit...

proximament estem fen la pagina no oficial del xavi oribe ves pasante un petonas adewww

Anònim ha dit...

http://xavioribenoficial.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Eis! molt bé!!
Pues poseu un enllaç cap akest blog k ara us poso a la llista jo tmbé!! k quan volia posar la web oficial va desapareixer! salutacions! ;)

Anònim ha dit...

ei!!!sóc el germà de la Lola,en Tomàs..i responent a la pregunta de si la lola va fer un espectacle de Disney....noooooooooo...la Lola no havia estat mai relacionada amb res de tv,cine,teatre...potser a partir d'ara...ella treballa en un taller de confecció i complements a Esplugues...a prop del programa i al vespre col.labora després que el Jordi li ho demanés...ella està molt contenta i després d'això i de conèixer famosos...qui sap....a més...de moment la seva agenda d'activitats diàries entorn al tema de les gangues no la deixa molt lliure.Un petó i li diré que us escrigui.Tomàs,germà de la Lola.

Anònim ha dit...

Tomàs! podries posar-te en contacte amb mi a manzana_acida@hotmail.com? vull dir-te algo, gràcies!

Anònim ha dit...

Hola!!! quina ràbia! em quedo amb les ganes de participar-hi....el problema es la feina, que no puc demar 3 dies així x la cara....la propera vegada ho podrieu fer però en cap de setmana, no? salutacions i enhorabona x el programa
Úrsula, de Montcada i Reixac

Anònim ha dit...

Tomas.... hermano de Lola.

No se si creerte, yo continuo pensando que Lola es la actriz que hacia de prersentadora en el espectaculo Winni the phoo, guarde la entrada y el periodico y estoy convencida que es ella.

Sin es asi felicitaciones estuviste fantastica con los niños
y fue un gran espectaculo.

Adelante Lola, y sigue asi de ganguera y original.

Mireia

Anònim ha dit...

Resposta al comentari anterior de 'Mireia'
...................
Hola Mireia!
Seria posible que escanegesis aquestes entrades o diaris en que surt la Lola i me les enviesis? manzana_acida@hotmail.com ? o et convido a tu i a tots a registrar-vos al fòrum així aquest tipñus de coses les podem compratir!! gràcies! ;)

Anònim ha dit...

LOLA CREO QUE ERES UNA MENTIROSILLA
ENCANTADORA, ¿ ERES ACTRIZ? DINOS QUIEN ERES REALMENTE, VOY A PENSAR QUE MIREIA TIENE RAZON Y ERAS LA
PRESENTADORA DEL ESPECTACULO DE DISNEY. VOY A INTENTAR AVERIGUARLO

SALUDOS A TODOS

Anònim ha dit...

Soc espectador del vostre programa dewsde l´inici, i opino qie es divertit, fresc, diferent als altre rollos que fan a les altras cadenas, el concurs triplicat pot ser molt original e interesant, pero crec que no es necesari incloure un travesti sensa que els concursant ho sapiguen d´entrada, ja que sembla que nomes es busqui el "morbo" que produirà i amb aixo l´unic que con seguireu es asemblarsa als altres programas.
Gracies

Jordo

Anònim ha dit...

M'agrada moltíssim el vostre programa. De debò felicitats, feu un xou fresc i que no cansa, n'haurien d'aprendre a les altres cadenes!

Toni de las Heras m'encantes a part de que estàs bonisiiiiim. Ja no tornaràs a Arucitys?

Edu