ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

14 de maig 2008

TRIPLICATS (1ªEDICIÓ- 1er DIA: Dimarts 13-5-08)

En la primera nit de 'Triplicats' els vam poder veure sopant en un restaurant en el que, d'entre d'altres coses, l'Albert va confesar haver estat amb quasi 200 noies. També la forma en com es van organitzar per dutxar-se: la Camila sola (ja que estava en un extrem i podia fer-ho) i l'Albert i la Lidia junts. Un moment important e incomode per la... va ser quan va demanar al càmara retirar-se per poder atendre les necessitats que la mestruació li feien dependre. Dormir ho van fer de l'única forma que podien per situació a la cadena: l'Albert al mig i les noies a banda i banda tot i que se'l va veure més arrimat a la Lidia Durant el dia d'ahir i aixecant-se ben aviat van anar per tendes, comerços i kiosks buscant uns sobres per aconseguir els diners del dinar en que també van haver de mesurar els diners. Per la nit, i a plató, van fer diverses proves: una de saltar a la corda per determinar si els hi allargaven la cadena per estar més espaiosos o bé reduir-la que és el que finalement va succeïr donat que no van passar el joc. L'altre prova consistia a trovar euros amb la boca dins d'una gran caixa plena de farina. La nit va cabar donçs reduint la cadena i espai entre ells i situant aquest cop al mig a la Camila. Els concursants també van ser entrevistats pel Jordi de forma individual sense que els altres dos escoltesin per l'alta música que tenien posada en els cascs que el Rocco els hi va posar. Pots deixar els teus comentaris i opinion aquí al blog o al fòrum. Gràcies!

1 comentari:

Giran ha dit...

hola Jordi, crec k la camila es una miketa creguda i no em cau bé...L'Albert es el noi inocent i la Lidia es la noia simpatica i k esta d'acord en cuasi tot.... en fi,aquest programa es la polla i aveure si poseu camares a la ducha i poguem veure les coses que realment pasen i no el k els concursants diuen o expliquen... espero k a la seguent edicio de triplicats feu aixo de les camares...
Saludos a tots i digali a lorena k esta wuenissima!!!

Soc un noi de l'hospitalet i si vol li enviu el meu numero o el msn.
Xao!!!