ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

13 de maig 2008

LA VIA LÀCTIA (Dimarts 13-5-08)

El programa d'aquet dimarts ha començat amb un grup de persones que reclamaven pels problemes del poble del Sahara amb la Rosa Mª Sardà com a portaveu:(www.saharacatalunya.org i http://www.todosconelsahara.com/) Després l'equip s'ha reunit a la taula per visualitzar un resum de videos sobre la nit d'ahir i el dia d'avui de 'Triplicats'. Entre d'altres coses hem vist com se les van ingeniar per dutxar-se, cambiar-se, domir... ja que el joc consisteix a estar encadenats les 24h d'aquests 3 dies sense excepció. També hem vist com han esmorçats, anat a comprar, sortit al carrer, proves al carrer, a plató i finalment se lis han fet algunes preguntes a cadascú sense que els altres dos ho sentisin degut a que sel's ha posat uns cascs de música, tot just abans de cambiar el torn d'ordre a la cadena, aquest cop la Camila ha sigut qui ha ocupat la posició central. I per acabar la visita habitual d'Alfonso Levi. Ara esperem les vostres opinions! Qué us ha semblat aquest primer dia de 'Triplicats'? Podeu registrar-vos al fòrum! animeu-vos!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Me perdi ayer el bloque de Alfonso levy, hay alguna manera de verlo de nuevo???

Gracias!!!

Anònim ha dit...

Ayer, primer dia de concurso.
Los 3 estaban un poco cortados, pero vosotros Xavi y compañia, ingeniar unas pruebas con un poco mas de salsa, porque no tuvo ningun tipo de gracia.

Ah Lorena, nena.... deja hablar a los demas tu afan de protagonismo empieza a cansar, por muy buena que estes no se puede abasallar asi,