Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

7 de maig 2008

LA VIA LÀCTIA (Dimecres 7-5-08)

El programa ha començat amb l'entrevista al pare Jony que és sacerdot i rockero. Entre d'altres coses s'ha comentat les seves mises a la carta, un exemple és la 'after' per a joves que tornen de les discoteques, el seu últim disc... http://www.padrejony.com/. Després la Carmen Caballero ha acudit novament al programa per mostrar la seva cara una setmana després de la sesió en que se li va infliltrar àcid hialurónic. La Lola que segueix amb la seva 'guia micheline' ha visitat novament tendes xines però aquest cop de roba i bisuteria. La Lorena per la seva part, ha fet la seva versió catalana de la nena peruana del clip 'mi tetita', el Marc ha portat un grup de becaris per parlar sobre la seva situació, en molts casos mal valorada y abusiva. El programa ha rebut també la visita d'un dels pocs homes que ballen la dança del ventre. El Rocco ha mostrat un altre report sobre el sofà més lleig i després de la trucada com cada nit d'un espectador el programa ha acabat amb l'actuació rockera del pare Jony. D'altra banda el programa ha anunciat que la gent major d'edat amb 4 dies lliures i amb ganes de sortir a la tele i guanyar 1500 euros enviin les dades i fotos a via@8tv.cat. Ara el blog espera les vostres opinions!! Gràcies!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El moment de la Lorena cantant amb la vaca radera va ser brutal xD

Anònim ha dit...

Hola,

Quin programa el d'ahir a la nit, cada dia es superen. Són uns cracks. Llàstima de no tenir 4 dies lliures per poder participar a la proposta d'en Jordi.

Salut!!!

Roser.