Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

21 de maig 2008

TRIPLICATS 2ª EDICIÓ (2n DIA: Dimarts 20-5-08)

Aquetsa nit hem pogut veure les primeres imatges dels nous concursants de la 2ªedició de 'triplicats'. Ahir van arribar després d'anar a un karaoke amb la Sandra, es van dutxar, rentar, desvestir i dormir. La Hana, que va dormir al mig del llit i amb els peus al cap dels companys (girada), es va haver de possar un 'supositori vaginal' sota els llançols i el Samuel va rebre el nou dia amb una erecció matutina, marcada als calçotets, molt comú en els nois. Durant el dia d'avui diverses proves: la primera era agafar el tren per anar al lloc on la Lorena, el Xavi i el Rocco els esperaven per fer un joc de lluita amb espasses llàcer i que van guanyar, per pagar el bitllet van haber de demanar favors per l'estació. Després van convèncer a una persona per a que els portés en cotxe fins un indret on demanar a gent diners per poder dinar. Per la tarda i amb l'ajuda de Baby Pin-up van recaudar més diners rentant parabrises dels cotxes als semàfors. En el programa d'aquesta nit han estat entrevistats sobre la seva primera jornada i han realitzat una prova en que podien doblar la seva recaudació (16€) si guanyaven o bé quedar-se amb la meitat si perdien. La prova consistia a saltar els tres junts dins d'un sac comú al voltant de la taula amb un màxim de 15 salts i no ho han aconseguit per poc i per tant han reduït els seus diners a 8€ per l'esmorçar de demà. Les imatges més picants i més al fòrum! Participeu i opineu, gràcies!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

gracies Lola per sortir amb defensa
de Lloret

Agraits, ens agraderia veurat pero
a TV3.

Anònim ha dit...

Pero a veure , ningu ha dit res de lloret,em refereixo a la gent del programa, quina mania!!, es la gent del carrer qui vota, no sigueu pesadets va!!!, ara si surt un altre poble ? que ....... no avançeu aconteixements ,sisplau, un peto al programa .

Anònim ha dit...

El misatge de dalt es meu, jajajaja vaig oblidar de posar Nina.

El de les 11.49 , petons.