Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

24 de maig 2008

CANCELACIÓ DE LA VIA LÀCTIA: SENSACIONS

ALEGRIA, TRISTESA, ESCÀNDOL, INDIGNACIÓ,
El dijous, aquest blog anunciaba tristement 30 minuts abans de començar La Via Làctia, que seria l'últim programa. Així era i es notava amb el trascurs del programa: la capçalera mostrava gent dient adeu i la dedicatoria diaria deia aquest cop 'dedicat a tots vosaltres', l'equip signava un mural en senyal de deixar un redord escrit, el Jordi li desitjava sort a la Baby Pin-up a partir d'ara, s'anunciava una noticia final... Quan el programa va arribar a la fi, el Jordi així ho va anunciar: '' Vaig a acomiadar el programa, no vull cap drama perque avui no diré fins la setmana que ve degut a que avui s'acaba el programa. El motiu és que el programa no ha asolit l'audiència que 8tv tenia previst, ens ha vist molta gent però no la suficient com per mantenir el programa en antena i mutuament hem pactat fer avui l'última nit de La Via Làctia, sentiu el que sentiu i llegiu el que llegiu, no feu cas, els motius són aquestos tal qual us els he dit''.
Després de la fi del programa han començat les sensacions i el revol per part de la gent. Aquella mateixa nit el chat del blog va acullir un nº màxim de participació i de visites, molta gent trista, altres contents (com Lloret de Mar), i també les especulacions a que el Jordi feia referència com si la causa era deguda a la presió de l'Ajuntament de Lloret cap a 8tv... Hem de pensar que honra molt al Jordi haver desvetllat en públic les verdaderes raons de la insuficient audiència adquirida com a motiu de la retirada (pocs ho fan) i que el fan més profesional del que sabem que és amb diferencia de molts altres i que no s'ha de donar més voltes al cap. El programa ens agradaba a molts, milers, però no els suficients com per a que 8tv el mantenís i el costejés, si així ho ha preferit la cadena, ells sabran el que fan, nosaltres ens hem quedat sense el nostre programa i sense el nostre estimat Jordi i el seu equip. A continuació links sobre noticies i opinions sobre el tema. Podeu deixar el vostre comentari, comiat o dedicatoria. Gràcies!
-Lloret de Mar s'alegra de la retirada del programa
(veure)
-Noticia a Teleinterferencias 'Blog de tele': (
veure)
-Noticia en el informadordigital (
veure)
-Noticia en el informadordigital (veure)