Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

20 de maig 2008

LA VIA LÀCTIA 'Jordi González vs Lloret de Mar'

La Via Làctia busca 'El poble més lleig de Catalunya' i s'han rebut al programa molts e-mails dels espectadors votant els pobles que menys els hi agraden. Un dels més votats, fins ara el que més juntament amb Cerdanyola del Vallès, és Lloret de Mar. El Jordi en el darrer programa ha llegit alguns e-mails en contra d'aquesta secció, i en contra seva. Sobretot moltes crítiques per part del propi poble, també de l'ex-alcalde Jordi Martinez que deia que 8tv no es pot dir la privada de Catalunya fent el seu programa sino l'abocador de 'merda' de Catalunya. El Jordi ha fet alusió també a la noticia sobre el tema que ha publicat 'e-noticies' un portal que es presenta com el diari de noticies de referència en català i que nombren la cadena com a Td-8 quan ja fa molt de temps que el nom va cambiar a 8tv, entre d'altres coses. Aquesta noticia que podeu veure integrament aquí, publica un escrit d'un lloretenc que es dirigeix al Jordi dient coses com: ''li escric aquesta carta per mostrar-li la meva decepció i indignació en referència al concurs que ha iniciat de la tria del Poble més lleig de Catalunya. Jo sóc de Lloret de Mar, un dels pobles més bonics, entranyables i preciosos de la Costa Brava, que ha estat i és destinació turística capdavantera, un dels pobles que sembla que guanyarà aquest concurs que vostè ha començat" (...) A més a més sembla que el poble guanyador li concediran el premi de desplaçar-se fins allà per retransmetre el programa en directe. Miri, com a lloretenc no vull que el seu programa nefast, vulgar i senzill vingui al meu poble(...). Però bé, Sr. González, només cal mirar la seva trajectòria, va començar amb grans premis Ondas en el món radiofònic i televisiu fins que es va passar a aquest horrorós «periodisme» del cor i ha derivat en un programa com La via làctia en què en comptes de rebre premis ara els dóna vostè a la població més lletja de Catalunya." Al fòrum us proposem l'enquesta 'És Lloret de mar tan lleig com diuen?' a més de poder proposar d'altres...
-Opinió i crítica d'un lector a la Vanguardia: (clica)
-Noticies del tema al Diari de Girona: (clica), (clica)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Home senyor de Lloret, vostè s.ha pasat un ou perdoni, perque no em cansaré de dir que el Jordi a proposat un concurs i la gent vota, quina culpa en te ell que el votin,el seu poble? sera per algo no? potser per mi no es lleig, pero es veritat que et tracten sense cariño, vull dir, depressa i amb mala gana ,i no te encant perdoni.....pero entenc quan critiquen casa teva tambe un es defensa, pero no es posi aixi.... es el meu paré, potser es perque al estiu hi ha molta gent i no donen abast , no ho se,ho dic per el tracte rebut personalment, de totes formes no s.enfadi que envellira abans d.hora ( de bon rollo) aixi que aqui queda escrit.
NINA.

Anònim ha dit...

Sou el pitjor programa des del especial PuertoHurraco de Nieves Herrero.
VISCA LLORET!!!