Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

23 de maig 2008

TRIPLICATS 2ªEDICIÓ (3er DIA: Dijous 22-5-08)

Ahir a La Via Làctia vam poder veure les imatges de la nit de dimecres dels triplicats en que la Hana després de la prova de les cucaratxes a qui té fobia, no feia més que imaginar-les per tot arreu. D'altra banda l'equip a mode de càstig per haver fet algunes trampes en proves anteriors els hi van fer sonar mentre dormien una melodia a cada hora de la nit que va provocar que no poguessin pegar l'ull i que al dia següent no paresin de badallar... Durant el dia de dijous la Hana, l'Ignasi i el Samuel es van traslladar amb tren a Girona, la terra del Marc, on després de buscar i trovar amb l'ajuda de la gent el 'cul de la lleona', zona destacada de la ciutat, els va rebre per dir-lis que per cada foto d'un lloc emblemàtic de Girona els hi donarien un euro y donat que van fer 13 fotos van rebre 13€ per dinar. Un cop a plató, els concursants van ser desencadenats i van rebre el premi dels 1500€ cadascú. Ara el blog espera els vostres comentaris sobre aquest últim dia de 'Triplicats' i de l'experiement que La Via Làctia ens ha ofert. Gràcies! (veure les fotos+picants)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

HANNAN, YA NO RECUERDAS LAS PERSONAS QUE HEMOS CONFIADO EN TI, HACE AÑOS, MIRA COMO HAS ACABADO. NO RECUERDAS CUANDO LLEGASTE AQUI, CUENTA, CUENTA TODA LA VERDAD,QUIEN ERES, DE DONDE VIENES, TU PASADO, SINO, NOSOTROS LO HAREMOS POR TI.

Anònim ha dit...

HANNAN, MAS FALSA QUE NADIE. UNA MUJER LLENA DE MENTIRAS PARA ALCANZAR, QUE?? CUATRO DUROS Y SALIR EN LA TELE, VENGA QUE DAS MUCHA PENA, DEDÍCATE A TRABAJAR COMO TODO EL MUNDO, Y CUIDAR TUS NIÑOS. Y TU PAREJA, JAJAJA,TIENE CARA DE BOBO, MIRA QUE ES FEO EL POBRE,,ÉL TAMBIEN QUIERE SER MODELO, PORQUE SERÍA PARA ENTRAR EN SUPERMODELO DE FEOS, JEJEJEJEJE.

Anònim ha dit...

que passa con hannan?como se apellida??ue problema hay?

jorge ha dit...

pobretica la hana mira que la estais atacando porque?
vale que tiene cara de cateta pueblo pero tiene el pelo bonito puede optar por pelo panten jeje , pero si que es sosa y no me creo nada de lo que ha contado.