Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

22 de maig 2008

TRIPLICATS 2ªEDICIÓ (2n DIA: Dimecres 21-5-08)

En la nova entrega d'imatges mostrades en el programa hem pogut veure com ahir a la nit, després de les proves a plató i de posicionar al Samuel al mig de la cadena, els triplicats es van dutxat i es van anar a dormir. Avui han hagut de fer algunes proves: per una banda la Lorena els va citar en un gimnàs per fer picina i degut a que la Hana no va portar banyador va haver de demanar diners a la gent fins recaudar una bona suma per comprar-ne un. El Xavi els va citar a la pista de gel per patinar i els pobres no se'n van sortir gaire. A més en un moment en que l'equip no era present (però si la càmara) van aprofitar a anar al bany sense ser grabats i casi es guanyen una sanció. Finalment la Lola els va fer demanar mostres de perfum per tot el Corte Inglés pagant uns 20 centims per cada mostra que aconsegusin i van obtenir-ne 29, d'aquesta manera han recaudat els 5'80€ pel dinar. La Hana, a més, s'ha trovat al seu marit per sorpresa i s'han fos en una profunda abraçada. Un cop a plató aquesta nit, els concursants han fet l'entrevista en que d'entre d'altres coses s'ha dit (segons un e-mail) que el Samuel pasa la seva carrera copinat! Ell ha dit que només va fer-ho un cop... I per acabar la prova de la nit en que havien d'introduir la ma en una urna amb cucaratxes per agafar els diners de demà i la Hana ha mostrat un impactant atac de nervis i d'ansietat degut al pànic que hi té (veure). Ara el blog espera les vostres opinions i comentaris tan aquí com al fòrum on a més podreu veure les fotos més picants! Gràcies!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Be doncs, vull fer un comentari del gran panic de la hana, amb els animalets voladors, crec que va ser exesiu, jo tinc pors tambe a altres coses i es un moment, pero es respectable, cadascu, li afecta de una manera diferent, pero , crec que es va descontrolar, mil petons al programa i al Jordi gonzalez que li va sortir la seva vena de proteccio cap a la hana , i en cap moment la va deixar, perque no tingues por.
Nina.

Anònim ha dit...

Visca en Jordi!!!!

T'estimu molt!!!!!

Istar

Anònim ha dit...

La Hana esta es mas falsa que un duro de chocolate,cuanto cuento y cuanto enseñar para llamar la atencion, vaya asco de tia

Anònim ha dit...

La via Làctia s'acaba.... avui ho diran al programa segurament. Ahir ningú deia res però tot eren cares llargues segons m'han dit.

barcelona ha dit...

AH, AMICS, COMPTE AMB LA HANA, NI ÉS D'ORIGEN ALEMANY COM DIU, I MOLTES MENTIDES MÉS PER ENTRAR A LA TELE.
ATENCIÓ, LA HANA, ES DIU HANNAN REALMENT, I ES MARROQUINA, SI, SI, NASCUDA AL MARROC..QUANTES MENTIDES HANNAN PER QUATRE DUROS.

Anònim ha dit...

SI, SI, HANNAN MAS FALSA QUE NADIE. MUCHAS MENTIRAS EN SU VIDA, LO PUEDO DECIR, PQ LA CONOCI HACE AÑOS, CONFIAMOS EN ELLA ENTONCES, MIRA DONDE HA LLEGADO. NOS DAS MUCHA PENA HANNAN, LO SIENTO POR TUS NIÑOS,ELLOS LO SUFREN TAMBIEN, VER A SU MADRE AHI EN LA TELE, TRABAJANDO TIENES QUE ESTAR COMO TODO EL MUNDO.QUE EXPLIQUE SUS INICIOS EN ESPAÑA, VINO CON UNA MANO DELANTE Y OTRA DETRAS. Y MIRA, AHORA QUIERE SER MODELO, QUE PENA.

Anònim ha dit...

Resposta al usuari 'Barcelona':
Hola!
Volia aclarar-te que la concursant de la segona edició de triplicats Hana no ha dit mai ser almena sino des d'un primer moment que es va dir que era marroquina... no ho ha ocultat pues...
Gràcies!