Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

20 de maig 2008

TRIPLICATS (2ªEDICIÓ-1ª NIT: Dilluns 19-5-08)

Ahir dilluns vam conèixer els tres nous concursants de la nova edició de 'Triplicats', dos nois i una noia. Samuel d'Hospitalet de Llobregat, un noi obert, simpàtic, amic dels seus amics i amb ganes d'estar dins d'un reality i pels diners; Hanna de 28 anys mare de dos fills (de 9 i 6 anys) divorciada i amb nova parella, va nèixer al Marroc i voldria ser model; finalment l'Ignasi, un noi de 24 anys de Barcelona que estudia dret i està solter perque li agobia tenir parella, vol participar per experiències noves i els diners per viatjar a la India. Tots tres van realitzar la seva primera prova, explotar globus amb el cul per aconseguir monedes que havien dins per l'esmorçar de aquest matí.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ignasi tens un somriure preciós.
Segur que ets un Taxi lliure.?
Vinga atura't que pujo. Guapo!!
Xènia.

Anònim ha dit...

Nacho,eres el mejor!!!como me gustaria estar atada a ti en estos momentos....besos guapisisisisimo!!!!

Anònim ha dit...

Ignasi ets el millor, os podrien fer una prova que fos anar lligats fins a londres, a veure si arribeu...
Aposto a la ruleta tots els meus diners a que guanyes el 1500 del premi!
Muaaaaaaaa

Anònim ha dit...

HANNAN, QUIEN TE HA VISTO Y QUIEN TE VE.
DEDICATE A TRABAJAR COMO TODO EL MUNDO Y CUIDAR A TUS HIJOS.
QUE VERGUENZA PARA TODA TU FAMILIA, MIRA EN QUE TE HAS CONVERTIDO.LOS QUE TE HEMOS CONOCIDO HACE TIEMPO, ESTAMOS MUY DECEPCIONADOS,, HAS TOCADO FONDO, ERA LO ULTIMO QUE PODIAMOS VER, PERO CON TUS MENTIRAS NO LLEGARAS MUY LEJOS.
QUE SEAS FELIZ SI PUEDES

jorge ha dit...

esa hana es muy sosa , y dice que es modelo, eso no se lo cree ni ella , arriba ignasi eres la simpatia personificada besos.