ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

21 de maig 2008

TRIPLICATS 2ª EDICIÓ (2n DIA: Dimarts 20-5-08)

Aquetsa nit hem pogut veure les primeres imatges dels nous concursants de la 2ªedició de 'triplicats'. Ahir van arribar després d'anar a un karaoke amb la Sandra, es van dutxar, rentar, desvestir i dormir. La Hana, que va dormir al mig del llit i amb els peus al cap dels companys (girada), es va haver de possar un 'supositori vaginal' sota els llançols i el Samuel va rebre el nou dia amb una erecció matutina, marcada als calçotets, molt comú en els nois. Durant el dia d'avui diverses proves: la primera era agafar el tren per anar al lloc on la Lorena, el Xavi i el Rocco els esperaven per fer un joc de lluita amb espasses llàcer i que van guanyar, per pagar el bitllet van haber de demanar favors per l'estació. Després van convèncer a una persona per a que els portés en cotxe fins un indret on demanar a gent diners per poder dinar. Per la tarda i amb l'ajuda de Baby Pin-up van recaudar més diners rentant parabrises dels cotxes als semàfors. En el programa d'aquesta nit han estat entrevistats sobre la seva primera jornada i han realitzat una prova en que podien doblar la seva recaudació (16€) si guanyaven o bé quedar-se amb la meitat si perdien. La prova consistia a saltar els tres junts dins d'un sac comú al voltant de la taula amb un màxim de 15 salts i no ho han aconseguit per poc i per tant han reduït els seus diners a 8€ per l'esmorçar de demà. Les imatges més picants i més al fòrum! Participeu i opineu, gràcies!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

gracies Lola per sortir amb defensa
de Lloret

Agraits, ens agraderia veurat pero
a TV3.

Anònim ha dit...

Pero a veure , ningu ha dit res de lloret,em refereixo a la gent del programa, quina mania!!, es la gent del carrer qui vota, no sigueu pesadets va!!!, ara si surt un altre poble ? que ....... no avançeu aconteixements ,sisplau, un peto al programa .

Anònim ha dit...

El misatge de dalt es meu, jajajaja vaig oblidar de posar Nina.

El de les 11.49 , petons.