Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

13 de maig 2008

MILLOR COLABORADOR (Setmana 5-12 maig'08)

XAVI I LORENA C
Dede la darrera setmana el Blog us ofereix l'enquesta del millor colaborador setmanal. Aquesta enquesta la tindreu disponible cada setmana el dijous que acaba el programa fins al dilluns de la següent. En aquesta primera enquesta i segons els vostres vots el Xavi i la Lola eren els millors pero a últims moments la cosa ha quedat empatada entre el Xavi i la Lorena C. Al fòrum podeu registrar-vos i opinar sobre els vostres colaboradors preferits, deixar fotos, videos i molt més, registreu-vos!! Grácies!!
(clicar imatge per ampliar)

4 comentaris:

Manelius ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

es curios, perque en xavi es dels que menys s'ho curra al programa, ¿cuant de temps porta fent la web? i encara com está... La Lorena igual, está una mica fluixa a les seves seccions, pero es la puta ama i el seu carisma li salva de qualsevol situació.

fluyans ha dit...

I la Sandra de singles també es col.laboradora i a mi es la que mes m'agrada!!!

Anònim ha dit...

La sandra es una petarda... que horror de pava, solo sabe que hablar de singles y sus chorradas... Solo sabe hacer lo mismo y explicar con quien se va de fiesta y con quien se va a la cama... Es la peor de todos los colaboradores.