Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

21 de maig 2008

LA VIA LÀCTIA (Dimecres 21-5-08)

Avui el programa ha contat amb l'interessant presencia de Bernardo Hernández, director de Google per parlar sobre aquest potent i exitós buscador i els seus afiliats google earth, google maps... i s'han vist interessants imatges i la potencia d'aquests programes. Després la taula d'actualitat amb el Pepe Rodriguez i el pare Apeles en que s'ha comentat que ha Kènia s'ha fet una foguera de 15 dones acusades de bruixeria a mode dels temps de la Inquisició, la noticia d'un argentí que va empresonar a la seva filla 11 anys com el cas recent de Austria. A la taula de Triplicats hem vist noves imatges del dia d'avui dels concursants comentades per la Lola, la Lorena, el Xavi, el Toni i la Maria. Francesc Canals ha acudit al programa per parlar del seu llibre 'El libro rojo del ciber-crimen' explicant moltes trampes, delictes, estafes... a la red. El programa també ha fet l'entrevista dels triplicats sobre el seu segon dia i la prova per al presupost del esmorçar de demà. I finalment després de la trucada d'una espectadora, un sorteig entre tot l'equip en que el Xenxu i la Cristina han estat els premiats per una nit d'hotel a Sant Feliu de Guixols. Ara el blog espera les vostres opinions, us animem a registrar-vos i participar al fòrum!! Gracies!
(en breu el resum de triplicats)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bernardo, estas com un tren jijijiji, petons al blog.

Nina.

Anònim ha dit...

Nomes dir que vaig riure com mai , quan va sortir el Sr Canals, explican el seu llibre, ploraba i tot com la Maria, va ser molt divertit, gracies per fer-nos riure ,Sr. canals.

Segur que al parlar tan depressa , aquest senyor el llibre el debia escriure en 1 hora jajajajaja, abraçades.
Nina.

Anònim ha dit...

HANNAN FALSA MAS QUE FALSA. ESTAS LLENA DE MENTIRAS, CONFIAMOS EN TI Y DESPUES NOS DAS LA PATADA. MIRA HA DONDE HAS LLEGADO. MUY POCO TE QUIERES,JEJEJE, QUE PENITA ME DAS.