ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

21 de maig 2008

LA VIA LÀCTIA (Dimecres 21-5-08)

Avui el programa ha contat amb l'interessant presencia de Bernardo Hernández, director de Google per parlar sobre aquest potent i exitós buscador i els seus afiliats google earth, google maps... i s'han vist interessants imatges i la potencia d'aquests programes. Després la taula d'actualitat amb el Pepe Rodriguez i el pare Apeles en que s'ha comentat que ha Kènia s'ha fet una foguera de 15 dones acusades de bruixeria a mode dels temps de la Inquisició, la noticia d'un argentí que va empresonar a la seva filla 11 anys com el cas recent de Austria. A la taula de Triplicats hem vist noves imatges del dia d'avui dels concursants comentades per la Lola, la Lorena, el Xavi, el Toni i la Maria. Francesc Canals ha acudit al programa per parlar del seu llibre 'El libro rojo del ciber-crimen' explicant moltes trampes, delictes, estafes... a la red. El programa també ha fet l'entrevista dels triplicats sobre el seu segon dia i la prova per al presupost del esmorçar de demà. I finalment després de la trucada d'una espectadora, un sorteig entre tot l'equip en que el Xenxu i la Cristina han estat els premiats per una nit d'hotel a Sant Feliu de Guixols. Ara el blog espera les vostres opinions, us animem a registrar-vos i participar al fòrum!! Gracies!
(en breu el resum de triplicats)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bernardo, estas com un tren jijijiji, petons al blog.

Nina.

Anònim ha dit...

Nomes dir que vaig riure com mai , quan va sortir el Sr Canals, explican el seu llibre, ploraba i tot com la Maria, va ser molt divertit, gracies per fer-nos riure ,Sr. canals.

Segur que al parlar tan depressa , aquest senyor el llibre el debia escriure en 1 hora jajajajaja, abraçades.
Nina.

Anònim ha dit...

HANNAN FALSA MAS QUE FALSA. ESTAS LLENA DE MENTIRAS, CONFIAMOS EN TI Y DESPUES NOS DAS LA PATADA. MIRA HA DONDE HAS LLEGADO. MUY POCO TE QUIERES,JEJEJE, QUE PENITA ME DAS.