Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

14 de maig 2008

LA VIA LÀCTIA (Dimecres 14-5-08)

Avui el programa ha visualitzat les noves imatges i videos de 'triplicats' en la seva jornada de avui en que els tres concursants han anat fent proves amb els colaboradors. Amb la Lorena han tractat de convencer gent per anar de públic (no ho han aconseguit ja que dels 40 que van prometre-ho només un ha acudit a plató). Un altre prova, i de mà de la Lola, era en una zona de deixalleries on han aconseguit 10 euros per anar al super a comprar coses per dinar. També han estat a la platja fent una mica de gimnàsia. La Lola avui s'ha enfadat força després que el Toni de las Heras hagués dit que ella no s'havia cambiat de roba des del matí i que feia pudor. Devant aixó la Lola s'ha aixecat i enfadada ha amenaçat en abandonar el programa i s'ha sentat amb el públic fins que se li demanés perdó (veure). Finalment ha tornat a la taula i els concursants han estrat per fer l'entrevista i proves de la nit. El Jordi avui ha mostrat ja les taces del programa que aconseguiran aquelles persones que truquin per comentar sobre el qué han aprés avui... com ha fet una espectadora just avans del show de Baby Pin-Up que ha posat punt i final al programa d'avui i últim d'aquesta setmana ja que demà degut a que en Jordi presenta a Telecinco no podrà fer La Via Làctia. Per tant, dilluns més! I ara esperem els vostres comentaris i opinions aquí al blog i al fòrum!! Gràcies!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

ELS TRIPLICATS UNA MICA ABURRITS,
SORT QUE LA LOLA LI VA DONAR HUMOR A LA TAULA, CONTINUA AIXI GANGUERA AL MENYS TU ENS FAS RIURE UNA ESTONA.

Anònim ha dit...

q fa avui a Telecinco? si avui es dijous i fan La que se avecina..

Anònim ha dit...

lola...enfada ....y para que ella se enfade....no me extraña...que risa...eres una delicia!!!

Anònim ha dit...

Lola carinyu no deixis que et diguin que no et rentes, ah... aixo si que no.. els de Cornella som molt nets que consti

Anònim ha dit...

Si avui no hi ha programa... els triplicats queee? la prova no era entre tres o cuatre dieeees!!!??

Anònim ha dit...

RESPOSTA ALS COMENTARIS ANTERIORS:
Avui no hi ha programa degut a que el Jordi presenta a Telecinco a les 00h un especial sobre Mari Luz, just després de 'La que se avecina'. Els 'Triplicats' seran deslligats aquesta nit a les 23h a Barcelona debant del rellotge de l'hora oficial de la ciutat, devant de la gent que hi vagi, imatges que veurem dilluns al programa! Salutacions i animeu-vos a registrar-vos al fòrum!! http://forumvialactia.mejorforo.net ;)

Anònim ha dit...

Això dels Triplicats ho pensen fer cada setmana?? pk llavors es carreguen tot el contingut que feien abans del programa...

Pk el reality akest está b... pero fer fer-ho sempre... ho trobo una mica aburrit... crec que ho haurien de fer un cop al mes o aixi... no cada setmana...

Anònim ha dit...

La via lactia passa a ser un debat dels Triplicats? No m'agrada...

Anònim ha dit...

Resposta a Uri:
Opino exactament el k tu! esta be el concurs pero no per fer-lo seguit sino un cop al mes. D'altra banda fer el segumient, resum i fotos em costa més de l'habitual ejej Registrat al fòrum uri!! ;)

Anònim ha dit...

Estic completament d,acord , fer triplicats cada dia o su treballant molt o sera un fracas
i de moment no te cap gracia,la unica intervencio potable del programa va ser la de la lola, que
ens va soptar i fer riure

lola demostra el teu ingeni, que ets lo milloret del programa

Nacho