Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

5 de maig 2008

LA VIA LÀCTIA (Dilluns 5-5-08)

El programa d'avui començava tractant amb el pare Apeles, Salvador Sostres, Dr. Romeu,.... debatint el cas del 'monstre' Fritzl desde la pregunta: ¿informació o morbositat?. Després la Baby Pin-Up ha mostrat un reportatge al carrer on junt a un quiosc, feia broma a la gent dient que era el sumplement que regalava La Vanguardia. Després la protesta contra els maltractes i experiments amb animals promoguda per l'Asociacio Animalista Libera' amb web a: http://www.liberaong.org/
mostrant terribles imatges contra aquests. Tot seguit, la Lorena ha comentat la lletra de cançons de grups de décades anteriors, el Marc amb la búsqueda del poble més lleig de Catalunya va sortir a preguntar al carrer i ha mostrat el 'report'. En Xavi ha mostrat més articles de la seva secció 'pijades', i el Marc Nel.lo ha tornat per comentar més anuncis i l'ojectiu d'aquests. El programa ha tractat també i amb el testimoni de tres noies, el tema de la donació d'ovuls a cambi dels quals s'obté una bona remuneració (900€ el primer cop) i es dona l'oportunitat a tenir fills a dones que no en poden, però amb un procés no gaire agradable i dolorós, segons es diu, però no cert segons elles. Durant tota la nit a més, el Toni de las Heras ha estat sorpenent a l'equip amb trucs de màgia o de sensació com diversos trucs amb cartes, introducció d'un clau al nas, treure un petit ferro per l'ull, introducció d'una cigarreta en la camisa del Marc sense que passés res... per acabar la trucada final d'un espectador com cada nit. Ara el blog espera les vostres interessants opinions! Gràcies!.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Donde estan los hermanosssssssss? no se suponía que salían los lunes? con lo graciosos que son, alguien sabe algo?

Santi

Anònim ha dit...

pq no hi ha gent de públic?

jo, desde que el fan en aquest horari no el puc veure pq de la feina plego a les 22.30h :_(

Istar_bdn

Anònim ha dit...

El De las Heras es nou col·laborador del programa o un convidat que només sortia ahir??

Anònim ha dit...

Gàcies pels comentaris, continueu aixi! ;).
-----------------
Resposta a Uri:
El de las Hernas potser torna algún cop, no ho se... Salutacions! ;)

Anònim ha dit...

La Via és un programa molt ben fet i el millor sens dubte és el Jordi, els col.laboradors estan bé, la meva preferida la Lore.