Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

8 de maig 2008

LA VIA LÀCTIA (Dijous 8-5-08)

Avui el programa te com cada dijous, les grades plenes de gent single que busca parella amb intenció de sortir del programa amb algú i ha començat amb una profunda entrevista amb Nacho Vidal, conegut internacionalment com estrella del porno i que ens ha sorprès contestant l'entrevista en català. Amb l'ajuda de la Lorena i en Xavi alguna gent del públic ha plantejat al Nacho les seves preguntes. Després la Sandra i el Toni (experts del tema single) han portat a 4 perfils singles (noia busca noi, noi busca noia, noi busca noi, noia busca noia) que han explicat experiencies i la seva situació... També s'han mostrat imatges de la pasada i exitosa festa single a Pacha Barcelona. La Lola ha arribat tard al plató i ha entrat amb la seva bici e indumentaria peculiar com a ciclista, també ha comentat novetats i consells sobre alguns productes alimentaris. Pepe Colubi ha mostrat noves imatges recordant series mítiques i el Rocco sobre programes de l'extranger. El Jordi ha agraït novament la dedicació d'aquest blog... (veure) gràcies a tú Jordi! i s'han mostrat les compatibilitats de la gent del públic. En la recta final l'actuació 'guisha' de Baby Pin-up i la trucada final d'un espectador. La nit single continua al xat del blog i podeu, com sempre, deixar les vostres opinions! Grácies!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

triplicats, aixo promet ! quina pena que sigui un pel massa gran.
dilluns veurem que pasa.

raul

Anònim ha dit...

AMIGOS.

QUE GRAN ENTRADA LA DE LOLA CON SU BICICLETA, COMO ME REI, ERES UN PERSONAJE POLIFACETICO, NO SE QUIEN ERES REALMENTE PERO NO DUDO QUE ERES UNA GRAN ACTRIZ.

¿ QUIEN ERES REALMENTE ? COMO TE LLAMAS

ANOCHE HICISTEIS TODOS UN GRAN PROGRAMA.

Anònim ha dit...

En referencia al comentario anterior,¿ lola si lees este blog, contestame a una pregunta?

Hiciste un espectaculo de Disney hace unos años.

Yo lleve a mi hijo y por una fotografia del espectaculo que salio en los periodicos tu cara me es familiar.

¿ es posible.....

seguid con el programa realmente
es distraido.

Mireia