Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

13 de maig 2008

LA VIA LÀCTIA (Dimarts 13-5-08)

El programa d'aquet dimarts ha començat amb un grup de persones que reclamaven pels problemes del poble del Sahara amb la Rosa Mª Sardà com a portaveu:(www.saharacatalunya.org i http://www.todosconelsahara.com/) Després l'equip s'ha reunit a la taula per visualitzar un resum de videos sobre la nit d'ahir i el dia d'avui de 'Triplicats'. Entre d'altres coses hem vist com se les van ingeniar per dutxar-se, cambiar-se, domir... ja que el joc consisteix a estar encadenats les 24h d'aquests 3 dies sense excepció. També hem vist com han esmorçats, anat a comprar, sortit al carrer, proves al carrer, a plató i finalment se lis han fet algunes preguntes a cadascú sense que els altres dos ho sentisin degut a que sel's ha posat uns cascs de música, tot just abans de cambiar el torn d'ordre a la cadena, aquest cop la Camila ha sigut qui ha ocupat la posició central. I per acabar la visita habitual d'Alfonso Levi. Ara esperem les vostres opinions! Qué us ha semblat aquest primer dia de 'Triplicats'? Podeu registrar-vos al fòrum! animeu-vos!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Me perdi ayer el bloque de Alfonso levy, hay alguna manera de verlo de nuevo???

Gracias!!!

Anònim ha dit...

Ayer, primer dia de concurso.
Los 3 estaban un poco cortados, pero vosotros Xavi y compañia, ingeniar unas pruebas con un poco mas de salsa, porque no tuvo ningun tipo de gracia.

Ah Lorena, nena.... deja hablar a los demas tu afan de protagonismo empieza a cansar, por muy buena que estes no se puede abasallar asi,