Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

10 d’abr. 2008

NOTICIA INESPERADA!!

ADEU! O FINS AVIAT??

AVUI DIJOUS ENS ARRIBA LA MALA NOTICIA DE QUE LA VIA LÀCTIA FINALITZA AVUI...
EN PRINCIPI, SEGONS HA DIT EN JORDI DURANT UN TEMPS I PER MOTIUS PERSONALS, ESPERANT QUE SI QUE TORNIN AVIAT, AQUEST BLOG CONTINUA!!
¡¡ A PARTIR D'ARA I DURANT LA AUSENCIA, MOSTREU EL VOSTRE RECOLÇAMENT AL PROGRAMA REGISTRANT-VOS AL FÒRUM I DEIXANT COMENTARIS PER AQUI, QUE ES DEMOSTRI QUE NO VOLEM QUE ACABI!!! QUE ENS AGRADA!!!


RUMORS I REFERENCIES:
** Segons un noi , La Via Làctia torna el dia 23 per Sant Jordi. (no és segur, només un rumor que esperem així sigui!!)
**Segons la Wikipedia (redactada per anónims) es dona el programa per retirat. ''Sin abandonar La noria, a mediados de febrero de 2008 regresa a 8tv (la antigua CityTv) para dirigir y presentar La Via Làctia, un late show diario de similar formato a Vitamina N (2002-2004). Sin embargo, el programa sólo se mantuvo en antena dos meses''.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!
La veritat es que estic una mica trista amb la notícia de que "La via làctia" s'acaba,espero que sigui veritat que nomès serà per un temps si us plau,que li donin una altra oportunitat al progrma havera si aconsegueix l' èxit que van tindrè amb"Vitamina N",que sigui una mica més explosiu com el Vitamina,que li donin més canya jeje,sería una llástima que no tornessin, a mi personalment m'agradaba molt el programa,tots els programes que ha fet el Jordi m'han agradat moltíssim,le programa s'ha acabat quan ja començaba a estar més interessant,amb lo de trobar parella,lo de analitzar el rostre d' una persona...Si us plau torneu ja veureu com funcionarà.A més el Jordi ès un presentador fantàstic que porta molts anys en aquesta professió i els programes que ha fet han tingut molt d' èxit i els col-laboradors i de més gent que treballa allà son tb genials.
Espero que sigui un fins aviat!
Molts petons i abraçades!

Anònim ha dit...

8tv es dignifica tancant la via làctia...un programa horrorós. Volem una tele moderna i de qualitat! No més caspa, encara que sigui catalana!
El proper pas hauria de ser eliminar la Fletcher i el culebrot.

Àlex Gómez Ribera ha dit...

8tv comença a semblar un cas perdut. No estava malament, tot i que segons el dia el contingut no era gaire original i hi havia una presència excessiva i no necessària del castellà. Sigui com sigui l'anava mirant i crec que a 8tv li cal un programa com aquest. Però sempre fan el mateix ara ho poso ara ho trec i no donen més explicacions. N'estic fart de que a Catalunya no tinguem un canal privat de qualitat digne de ser una alternativa a TV3. Fa pena, aveure si e l "conde" de Can Godó hi fa alguna cosa, el dia que va demanar les llicencies ja havia de saber que fer tele costa molts diners. I si no, que s'ho vengui.

Sigui com sigui crec que Via Làctia s'ha de mantenir i també fer nous programes que funcionin comercialment i que també donin a la cadena una identitat que no té.

Àlex

Àlex Gómez Ribera ha dit...

Per cert, això pot ser una pista. Tenen una web en preparació.

http://www.lavialactia.tv/

Ves a saber si és un projecte de futur o un projecte de web que ja no en tindrà.

Ho he trobat en aquest bloc de debat de 8tv:
http://www.mondigital.cat/forum/viewtopic.php?t=2246&start=192

Àlex

Anònim ha dit...

hola espia!
si! la web del via làctia també la tenies en auqest blog eh.. jaja en els links i el banner que posa WEB
Salutacions!

Anònim ha dit...

A mi no em fa cap pena que xapin la paradeta. Jo vaig ser una de les seleccionades del casting de col.laboradors i no van anar de legals amb mi ni amb la resta de companys que van guanyar. Sen's va dir que es farien més fases i aquestes mai van arribar. Quan vaig trucar per demanar el què passava em van dir que ja havien triat la persona que volien. Clar, jo em vaig quedar de pedra perque a mi no se'm va convocar per cap segona fase. Per tant, que havia de pensar, que era TONGO? que ja tenien ells la persona seleccionada i que el tema del casting era per omplir minuts de programa i audiència? en fi, que fan les mamonades que volen i no em fan cap llàstima. Tot està decidit i juguen amb el public !!! per mi, ja no ténen cap credibilitat.

Anònim ha dit...

Hola!!!
Esperem que sigui un fins aviat i que els rumors que es mouen de que tornen el 23 d'abril siguin certs. Volem "Via Lactea" per molt temps.
Ún petó.
Roser

Anònim ha dit...

I d'on surt aquest rumor de que tornen el 23 d'abril??

La veritat es que es notava que en ocasions tot estava agafat amb pinces, si realment es temporal aquest final, a veure si es posen les piles per concretar contingut i col·laboradorns...

Anònim ha dit...

Resposta a l'anonim anterior:
El rumor el va comentar un noi a través del chat que deia que un amic que treballa a l'equip li va comentar. Tot i així una altra noia també deia haver parlat amb una noia de l'equip que li havia comentat que no anava bé la cosa i per aixó paraven... En tot cas haurem d'esperar i amb l'esperança d'una tornada!! ;)

Anònim ha dit...

No havia vist el vídeo, ni ho vaig poder veure en directe, però per la manera d'anunciar-ho jo crec que no és un adéu definitiu... Sinó s'hagués estalviat el "per unes nits", al igual que ho va dir clarament amb el vitamina N que s'acabava definitivament, tmb ho hagues dit ara, no creieu??

I quins deuen ser aquests motius "estrictament personals"??

Anònim ha dit...

Hola,
el que m'estranya és que en la web de 8tv no hagin deixat ni rastre del programa.

Algú de la cadena o del programa no podria aclarir aquests dubtes?
Gràcies.

La petjada ha dit...

8tv fa pena...

Anònim ha dit...

Aquesta és la resposta de la cadena:

En principi, si que s’acaba el programa La Via Làctia, el que no et podem dir és si serà definitiu o no.

Atentament,

8TV


Jo voto per que tornarà... si no el Xavi tampoc hagués cridat "tornarem aviaaat" Jo crec que faran canvis de continguts, col·laboradors, de plató (haurien de treure una de les grades sino la poden omplir, etc...

A veure que passa...

Anònim ha dit...

bona nit!
És una tristor injusta, no s'hi val això ke fan, aquest programa tenia molt futur!era inmillorable i tota la gent ke hi participava!
Si us plau demanaria a la cadena ke almenys deixés "rastre" del programa a la web i també informés sobre el qué ha passat.
Gràcies i ojalà poguem veure una altra vegada en Jordi i el seu en equip, en català!

Anònim ha dit...

Espero que vuelva pronto, era de lo poco entretenido que queda en la TV... sabeis donde puedo escuchar/ver a Alfonso Levy actualmente? radio? tv? Gracias.