Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

28 d’abr. 2008

LA VIA LÀCTIA (28-4-08)

Avui dilluns La Via Làctia ha començat repasant algunes cares i noticies de famosos en la secció anomenada 'hiper cor' de la mà de l'Espín. El Marc per la seva banda ens ha parlat sobre la famosa 'TDT' Televisió digital terrestre (que per cert gràcies a aquesta, 8tv cada dia arriba a més llocs) mostrant un reportatge en que es preguntava a la gent sobre aquesta nova forma de televisió que s'està imposant i amb la que podem gaudir de més canals ja que aviat la televisió analógica desapareixerà (en un o dos anys). En Xavi ha parlat d'una campanya per la que es faran hamburgueses de 100 euros degut a que portaran carn de 'boque?' amb l'objectiu que aquest tipus de menjar no sigui anomenat menjar brossa sino exclusiu... També ha parlat d'un restaurant que només obre cada nit per dues persones amb un cost de 250 euros el cubert i finalment d'un sopar superior a 7.000 euros ja que es fa a les altures amb grans vistes i exclusivitats... Després com a convidat, Raimon un home que ha parlat del 'coach' que és la persona que entrena i condueix a un altre a realitzar els seus somnis i a aconseguir l'èxit profesional i personal. La Lorena ha mostrat imatges de la seva visita a un local de Barcelona de 'sado-maso'. D'altra banda avui l'Abelarda i el Caín han estat a la taula del programa i han portat un reportatge que han fet a la platja hon ella jugava en una piscina de fang i han animat a l'audiencia a que enviïn desitjos o reptes per a que l'Abelarda i el seu germà els realitzin. I a la recta final del programa una profunda entrevista a Baby Pin-up en la que hem descobert una vida dura en aquesta jove acròbata vaginal, i per acabar una trucada d'una espectadora explicant la seva experiencia o aprenentatge del dia, en el seu cas l'estima a la seva filla.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,

Ahir programa genial. Potser la única cosa a criticar seria la seccó de la Abelarda i el Caín que no m'acaba de convèncer massa.
Per cert, l'entrevista a la Lady Pinup va estar molt bé i com molt bé va dir en Jordi, a vegades donem massa importància a coses que no en tenen tanta.

Salut!!!

Roser.

Anònim ha dit...

va faltar la lolaaa!! xd


xo pel demes, genial! i a mi labelarda si q em convenç, potc li falta acabar d trobar el seu lloc al programa xo els comentaris q dexa anar d tant en tant si k son brutals!

aviam akesta nit! :)

Anònim ha dit...

on era la lola ahir, no ens deixis
ganguera , niña tu vales mucho.

esperem veurat auesta nit no ens fallis

Anònim ha dit...

A mi em va encantar el programa i la parella Caím-Abelarda em van fer molta gràcia, espero que segueixin i ens facin riure molt!

Anònim ha dit...

Me ha encantado el programa!!!

Lo mejor: Baby Pin Up y los hermanos freaks!

Lo peor: que dure tan poco!

Seguid así!!!

Besos
Adrés