Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

15 d’abr. 2008

VIA LÀCTIA 'ESPECIAL BLOG' (15-4-08)


Molt bona nit! Benvinguts una nit més al blog de La Via Làctia que de manera especial està substituïnt d'una manera o altra el programa durant la seva ausencia amb continguts i seccions especials per mantenir viu l'esperit del programa esperant la seva tornada.
Avui Lorena C és la protagonista de la nit. Una jove catalana de nom Lorena Castell i coneguda com a presentadora anteriorment a TeletaxiTV i actualment colaboradora i reportera a La Via Làctia de 8tv a l'hora que compagina la seva carrera com a cantant.
La Lorena és una noia meitat àngel meitat dimoni per la seva imatge guerrera d'una banda i tendre per un altra. Una colaboradora que tothom ha catalogat de simpàtica i que ha estat un dels bons fitxatxes del programa. Recentment va estar escollida entre els finalistes a representar a Espanya a Eurovisió quedant finalment en la sisena posició amb el seu famós tema 'Piensa Gay'. A més a més és la interpret del tema-sintonia del programa i a continuació el blog ofereix l'últim reportatge que va emetre d'ella La Via Làctia el passat dijous 10-4-08.
En aquest reportatge la Lorena escollia un noi o noia del carrer per a entregar-li 300€ per gastar-los en una tenda de moda.


Demà el blog us torna a esperar per a oferir-vos més continguts i recordeu que podeu enviar la foto del vostre sofà per mostrar-lo (ningú te perque saber que és vostre si no voleu), i els singles el dijous podeu tindre cita en el nostre chat i podeu enviar foto per sortir a la finestra de gent 'single'. Anims!! I deixeu comentaris!! Gràcies!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

yfkgpofTenen raó que les primeres aparences enganyen. A l'inici del programa, no em va acabar de fer el pes la Lorena C. Però amb el pas dels programes, em vaig adonar que era una tia amb un munt de recursos a nivell telivisiu. A més, les seves cançons s'enganxen amb facilitat. Per tant, un olé per aquesta noia que promet i molt.
Salut!!!

Roser.

Anònim ha dit...

A.R.B. en primer lugar darte las gracias porque desde el primer dia
has creado este blog, soy una persona relacionada de alguna manera con el programa, vuestro apoyo y los comentarios recibidos,
han servido para darles animos a seguir adelante en este proyecto de la via lactia. y para seguir
trabajando en su nueva `puesta en marcha que confiamos sera bien pronto.

muchas gracias en nombre de algunos colaboradores y adelante con el blog.

Anònim ha dit...

Resposta a l'anónim anterior:
Muchas gracias! Todos esperamos y deseamos que así sea. Por ahora este blog es la continuación del programa hasta su regreso esperando que sea pronto y espectacular!!

Anònim ha dit...

Petites notícies com aquesta ens fan mantenir l'esperança de la tornada del programa. Esperem que sigui així i aviat tornin a fer-nos gaudir de les nits. Ànims!!!

Roser