Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

12 d’abr. 2008

LA VIA LÀCTIA (10-4-08) ÚLTIM PROGRAMA?

Aquest dijous, La Via Làctia va fer sentir una tristor als espectadors devant la noticia inesperada que el Jordi anunciaba així: 'per motius estríctament personals...de bon rotllo eh!, avui deixarem d'emetre aquest programa durant unes quantes nits. Per això per nosaltres avui és com una última edició'. Tot seguit el programa rebia la visita de l'equip del programa de ràdio 'Versió RAC1' pel Toni Clapés com a programa líder de les tardes de ràdio a Catalunya i que van estar una bona estona animant el programa amb el seu humor, imitacions, i la trucada del seu popular Sr. Marcelí... Després la nit va continuar amb una nova convocatoria de públic 'singles' (solters/es) amb intenció de trovar parella. Es va aludir a parelles sorgides la setmana anterior, es va comentar el llibre ''De single (solter) a LP (la parella)'', es van llegir e-mails dirigits a persones del públic, es va dir el nom del noi més votat... i després es van emparellar aquelles persones que, segons un test previ, conectaven millor. Tot seguit Julian Gabarre, morfopsicòleg que ja va havia visitat el programa anterior, va donar puntuació a cada parella segons la seva especialitat de observar els rostres per veure l'afinitat. D'aquesta manera ell sap si la persona és més fidel o menys... Com a secrets va desvelar que les persones amb les aletes del nas vibrants són persones que expresen bé les seves emocions i que això és important. Les tres parelles més votades van guanyar una nit d'hotel. La Lorena va mostar el seu reportatge en que escollia una noia del carrer per a que aquesta es gastés 300€ a les tendes de roba de la 'Roca Village'. La Lola per la seva banda també va portar un reportatge en que va estar i participar en l'últim video-clip del David Civera. A continuació el programa va conectar amb les 'news' de la tieta Remei i la iaia Lolita que van ser molt divertides. El programa també va rebre la presencia final de la Juani de Lucía que en aquesta ocasió va ensenyar a fer un motlle d'un penis entre d'altres coses com mostrar nous aparells: una llengua vibratoria, un doble penis de làtex, una taça heròtica... també l'actuació d'una ballarina vestida en plà domadora que va treure a dos nois del públic...I per acabar el Jordi va fer passar a la presidenta y vice-presidenta del programa per despedir-se (en principi durant uns dies) amb l'actuació final de Lorena C amb el tema sintonia del programa ''Navegando por La Via Làctia'' que va interpretar al escenari juntament amb els demés colaboradors i que acabava amb el crit final d'en Xavi ''tornem aviaaat!!''.
*Esperem que realment l'equip i el programa torni aviat i menstrestant i amb aquesta esperança, el blog continuarà amb la vostra colaboració!! Aviat aquest blog oferirà més continguts i videos!! Podeu enviar fotos dels vostres sofàs, els vostres video-reportatges, fotos que us presentin com a singles a manzana_acida@hotmail.com i registrar-vos al fòrum... Això continua!! tu fas La Via Làctia!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El programa ultimo fue fantastico ameno y divertido, se noto que se lo habian currado.

Parece ser segun filtraciones que el programa vuelve, renovado estructurado y trabajado que es lo que les hacia falta.

Les doy todo mi apoyo a todos y adelante, os esperamos.

Anònim ha dit...

Me siento triste, me habia acostumbrado a la via lactia, bueno pùede ser que aveces fallara, pero a la gente mayor como yo y que nos acostamos tarde nos entretenia, espero sea verdad
que vuelve, porque me encantaba ver a nuestra Lola con su encanto, ingenuidad y eso que hoy en dia se esta perdiendo su inocencia. un beso LOLA tu fan.............


alfredo