Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

14 d’abr. 2008

VIA LÀCTIA 'ESPECIAL BLOG' (14-4-08)

Molt bona nit!! Són les 23h de la nit i comença de una manera o altre aquesta forma de mantenir l'esperit del programa durant aquestes nits d'ausència amb l'esperança que torni aviat... Benvinguts pués a LA VIA LÀCTIA BLOG!!
Avui la nostra protagonista és la Lola! Aquest personatge que ens ha portat La Via Làctia i que va començar en el primer programa com a membre del públic interesada en els programes del Jordi d'aquesta manera 'cómica' s'incorporava a la resta de l'equip. Amb el transurs del programa s'ha convertit en un dels personatges que més ha agradat a la gent (o la que més). Amb ella hem tingut fins ara molts moments divertirs i fins i tot s'ha atrevit en el món dels reportatges. A continuació podeu veure l'últim que va fer i que es va emetre en el programa de dijous passat.
La Lola entrevista al David Civera i també participa en un dels seus videoclips!!


La Lola es va mostrar desde el primer dia, una mica atraiguda pel Rocco i aviat vam descobrir la seva fama de ganguera, una dona que ho aprofita tot i que te molta cara!! La seva actitut i personalitat parada i amb cara de sorpresa va calar de seguida en els seus companys i en l'audiència. ¿Qué opineu de la Lola?
Demà més continguts!! Envieu fotos dels sofàs, gent single dijous convocatoria al chat...
(participeu al chat, al fòrum i aquí deixant comentaris i opinions!!)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

LA LOLA ES UNA PERSONA ENTRANYABLE
PERDONEU EL MEU CATALA SOC SEVILLANA I NO EN SE MES.

TE UNA MIRADA I UNA MANERA DE SER QUE ES FA ESTIMAR, JO NO CREC QUE LI POSI CARA A LA VIDA, SINO QUE ES UNA GANGUERA Y AHORRADORA.

ESPERO QUE A LA NOVA ETAPA I CONTINUI PERQUE ENS FA PASAR ESTONAS DIVERTIDAS

ROSI

Anònim ha dit...

Què dir de la Lola? Aquest personatge és entranyable e inocent. Els seus reportatges "gangueros" són la monda. A més, té sortides genials com la posada en escena del "sado", jajajaja!!!! i què dir de la participació al videoclip d'en David Civera??
Amb la Lola, la sorpresa esta assegurada.
A veure si ben aviat rebem notícies de la tornada del programa. Salut!!!

Roser.