ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

14 d’abr. 2008

VIA LÀCTIA 'ESPECIAL BLOG' (14-4-08)

Molt bona nit!! Són les 23h de la nit i comença de una manera o altre aquesta forma de mantenir l'esperit del programa durant aquestes nits d'ausència amb l'esperança que torni aviat... Benvinguts pués a LA VIA LÀCTIA BLOG!!
Avui la nostra protagonista és la Lola! Aquest personatge que ens ha portat La Via Làctia i que va començar en el primer programa com a membre del públic interesada en els programes del Jordi d'aquesta manera 'cómica' s'incorporava a la resta de l'equip. Amb el transurs del programa s'ha convertit en un dels personatges que més ha agradat a la gent (o la que més). Amb ella hem tingut fins ara molts moments divertirs i fins i tot s'ha atrevit en el món dels reportatges. A continuació podeu veure l'últim que va fer i que es va emetre en el programa de dijous passat.
La Lola entrevista al David Civera i també participa en un dels seus videoclips!!


La Lola es va mostrar desde el primer dia, una mica atraiguda pel Rocco i aviat vam descobrir la seva fama de ganguera, una dona que ho aprofita tot i que te molta cara!! La seva actitut i personalitat parada i amb cara de sorpresa va calar de seguida en els seus companys i en l'audiència. ¿Qué opineu de la Lola?
Demà més continguts!! Envieu fotos dels sofàs, gent single dijous convocatoria al chat...
(participeu al chat, al fòrum i aquí deixant comentaris i opinions!!)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

LA LOLA ES UNA PERSONA ENTRANYABLE
PERDONEU EL MEU CATALA SOC SEVILLANA I NO EN SE MES.

TE UNA MIRADA I UNA MANERA DE SER QUE ES FA ESTIMAR, JO NO CREC QUE LI POSI CARA A LA VIDA, SINO QUE ES UNA GANGUERA Y AHORRADORA.

ESPERO QUE A LA NOVA ETAPA I CONTINUI PERQUE ENS FA PASAR ESTONAS DIVERTIDAS

ROSI

Anònim ha dit...

Què dir de la Lola? Aquest personatge és entranyable e inocent. Els seus reportatges "gangueros" són la monda. A més, té sortides genials com la posada en escena del "sado", jajajaja!!!! i què dir de la participació al videoclip d'en David Civera??
Amb la Lola, la sorpresa esta assegurada.
A veure si ben aviat rebem notícies de la tornada del programa. Salut!!!

Roser.