Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

23 d’abr. 2008

LA VIA LÀCTIA 'ESPECIAL BLOG'

Bona nit! Avui el blog us ofereix l'ultim contingut especial per soplir l'ausència de La Via Làctia ja que el programa torna demà i per tant el blog, com era costum, oferirà resums dels continguts de cada nit Làctia. Avui podeu veure un video-fragment de l'Abelarda, una de les últimes incorporacions i que en aquesta ocasió retava a fer lluita 'sumo' a tothom que volguès. Fins i tot el Jordi va provar sort pero aquesta gran dona no parava de guanyar a tothom mentre el seu germà Caín la felicitava i la seguia animant.


Recordeu que demà el Jordi i el seu equip tornen amb la seva Via Làctia a 8tv de dilluns a dijous de 22h a 00h de la nit i que aquest blog us seguirà oferint continguts, fotos, videos, noticies... sobre el programa esperant que participeu deixant els vostres comentaris i opinions i la vostra intervenció al xat i al fòrum!! Gràcies!