Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

16 d’abr. 2008

ANÓNIM ESPERANÇADOR

Ja que no he rebut encara cap correu per part del programa, la cadena, la productora, l'equip... no podem encara cantar victoria pero almenys seguir amb les esperances si creiem amb el que diu un anónim rebut com a comentari en aquest blog (i que agraeixo) i que podeu veure a continuació:
___________________________________________
''A.R.B. en primer lugar darte las gracias porque desde el primer dia has creado este blog, soy una persona relacionada de alguna manera con el programa, vuestro apoyo y los comentarios recibidos, han servido para darles ánimos a seguir adelante en este proyecto de la via làctia. y para seguir trabajando en su nueva puesta en marcha que confiamos será bien pronto. Muchas gracias en nombre de algunos colaboradores y adelante con el blog''.
__________________________________________

¡¡ VOLEM QUE SIGUI AIXÍ !!
(Seguim animant-vos a que us congregueu totes les nits aquí al blog!!)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei, genial!!!

Esperem que sigui veritat i que ben aviat poguem gaudir d'aquest late-show geniaal. Crec que l'espera valdrà la pena i la tornada serà brutal. Ànims!!! I hem de seguir recolzant la tornada del programa.
Salut!!!

Roser.

Anònim ha dit...

NOTICIA DEL PORTAL Comunicació21.com:

‘La via làctia’ de Jordi González cau de la graella de 8tv.El presentador assegura que és “per unes quantes nits” i la cadena desconeix la seva continuïtat.

El passat dijous va ser el darrer dia d’emissió del programa La via làctia, l’espai nocturn d’entreteniment que va recuperar Jordi González a la cadena de Godó. Tal i com va anunciar el mateix presentador en directe, la supressió del programa es devia a “motius estrictament personals” al mateix temps que va assegurar que només seria “per unes quantes nits”. Fonts de 8tv han explicat a aquest portal que la caiguda de La via làctia de la graella es deu que “va acabar la temporada” i han reconegut desconèixer quan tornarà a reprendre les seves emissions. El xou de González, que guardava certes similituds amb Vitamina N, també emès a la cadena de Godó, i el mític Les 1.000 i una de TV3, es va estrenar el passat 18 de febrer i ocupava, de dilluns a dijous, la franja nocturna de la privada a partir de les 23h.