ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

14 d’abr. 2008

ESPECIAL: LES NITS DE VIA LÀCTIA CONTINUEN AL BLOG!!

De manera especial i amb l'esperança que el programa torni aviat, aquest blog os oferirà per les nits algunes coses referides a La Via Làctia per a que continueu conectats a ella però en lloc de en 8tv aquí en el blog fins a la seva tornada!! Per tant aquesta setmana tindrem com era habitual la trovada de gent 'single' aquest dijous en el nostre chat. Podeu registrar-vos sl fòrum per poder deixar la vostra foto i descripció o enviar-la a manzana_acida@hotmail.com per sortir en la pantalla de gent 'single' !! Animeu-vos!!
D'altra banda podeu enviar la foto dels vostres sofàs també per mostrar-los aquí.
Aquesta setmana en lloc de l'Alfonso Levi, vosaltres podeu ser els qui feu recomanacions literàries i ser reporters enviant els vostres video-reportatges (de qualsevol cosa). Participeu aquestes nits amb el blog per a que l'esperit de La Via Làctia segueixi present, es vegi que volem que torni i molt aviat podem gaudir de nou amb el programa que entretenia les nostres nits catalanes!!
-----------------------------------------------------------------
**AQUESTA NIT... ''Especial Lola''
(us espero!!)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ei, geniaal la idea de continuar el programa des del blog. Ens veiem aquesta nit. Salut!!!

Roser.