Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

14 d’abr. 2008

ESPECIAL: LES NITS DE VIA LÀCTIA CONTINUEN AL BLOG!!

De manera especial i amb l'esperança que el programa torni aviat, aquest blog os oferirà per les nits algunes coses referides a La Via Làctia per a que continueu conectats a ella però en lloc de en 8tv aquí en el blog fins a la seva tornada!! Per tant aquesta setmana tindrem com era habitual la trovada de gent 'single' aquest dijous en el nostre chat. Podeu registrar-vos sl fòrum per poder deixar la vostra foto i descripció o enviar-la a manzana_acida@hotmail.com per sortir en la pantalla de gent 'single' !! Animeu-vos!!
D'altra banda podeu enviar la foto dels vostres sofàs també per mostrar-los aquí.
Aquesta setmana en lloc de l'Alfonso Levi, vosaltres podeu ser els qui feu recomanacions literàries i ser reporters enviant els vostres video-reportatges (de qualsevol cosa). Participeu aquestes nits amb el blog per a que l'esperit de La Via Làctia segueixi present, es vegi que volem que torni i molt aviat podem gaudir de nou amb el programa que entretenia les nostres nits catalanes!!
-----------------------------------------------------------------
**AQUESTA NIT... ''Especial Lola''
(us espero!!)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ei, geniaal la idea de continuar el programa des del blog. Ens veiem aquesta nit. Salut!!!

Roser.