Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

30 d’abr. 2008

LA VIA LÀCTIA (Dimecres 30-4-08)

Avui el programa ha començat parlant sobre alguns casos esgarrifossos com el recent d'Austria. Després la Lola ha mostrat el seu reportatge en un 'Bazar Xinès' i al carrer preguntat si la gent hi compra en ells, ensenyant després a la taula alguns productes que va comprar per demostrar quantes coses a poc preu es poden adquirir en aquestes tendes. D'altra banda s'ha dit que demà a la nit hi ha festa single al Pacha Barcelona en el que els seguidors del programa no pagaran. Tot seguit en Xavi ha fet passar a un grup de joves mileuristes i juntament amb el Marc s'ha tractat sobre el tema mostrant un reportatge al carrer per saber si la gent coneix el tema dels mileuristes (gent que després d'anys d'estudi i formació guanyen 1000 euros insuficients o menys). Després Pepe Colubi ha parlat sobre moments de series i dibuixos coneguts com Heidy, Pipi Calzaslargas... Lorena C ha parlat sobre lo destruïda que ha acabat la Britney Spears i sobre Wendy Sulca, una nena prodigi del Peru que ha estat molt utilitzada i explotada i Lorena ha promès fer una imitació sobre aquesta nena per a la setmana que ve. A continuació Leslie Santana s'ha sentat amb el Jordi en una entrevista sobre la seva vida com a transexual i les dureses que ha passat. El Rocco de nou ha mostrat imatges de programes de l'extranger. I en la recta final, una nova cara, la Sussie, ha dit que aquells que vulguin que es vegi la seva foto en pantalla la setmana que ve, que la enviin a fotos@vialactia.com. I per acabar, la trucada com cada nit d'un espectador explicant el seu aprenentatge d'avui. En aquest cas, una dona que deia ser molt seguidora del Jordi i que havia après que hi ha persones que ho passen pitjor que un mateix. Demà no hi ha programa ja que és festa però el blog i el fòrum continuen actius les 24h. Ara el blog espera les vostres opinions!! Gràcies!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

com es la pagina web de la estilista que havia fet els leggins de la Lorena? menrecordo que era just4fun pero no se exactament la pagina web
merciii

Anònim ha dit...

Resposta al anonim anterior:
Hola!
Crec que és: http://just4funweb.com/ Us recomano registrar-vos també al fòrum http://lavialactia8tv.blogspot.com ja que a més gent més fàcil resoldre dubtes així, animeu-vos!!
Salutacions!! ;)

Anònim ha dit...

No se si soy yo pero el programa cada dia es mas flojo, no os parece? no se si es que no hay publico o que me falta gente con buena energia o que pero no me engancha como antes.

A ver si se anima la cosa. Quiero pasarmelo bien!

Carlos

Anònim ha dit...

Sincerament, la Susi akesta no se ke hi pinta al programa... no ha dit res en tot el programa i kuan li ha tocat parlar no s'ha entes res, i aixo que ha dit nomes 5 paraules....

Han fotut fora als colaboradors de les primeres setmanes tipu Noe, Anna, Douglas... i han fomut a aquesta noia que nomes se salva pk esta bona...

Algu sap que se'n ha fet del Noe, l'Anna, el Douglas o el Carrillo (que només va sortir el primer dia!)

La petjada ha dit...

El bloc "La petjada de Rubí" és finalista dels premis NetReporter 2008. Si vols ajudar a fer guanyador aquest bloc rubinenc, envia un SMS al 5110 escrivint "netreporter petjada". Entre tots els SMS sortegen un iPod Touch. Preu SMS: 0.30€+IVA.

http://lapetjadaderubi.blogspot.com/

Gràcies!!!!

Anònim ha dit...

Uri. Opino lo mismo que tu
¿porque ya no estan Noe Anna y los
otros ? solo queda Lola y espero
que no se la carguen tambien, porque al menos ella junto a los dos hermanos, todos actores claro , hacen que nos riamos un poco.
Susi que pinta en este programa?
8tv. devolvernos al publico que hace falta.

mireia