Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

29 d’abr. 2008

LA VIA LÀCTIA (Dimarts 29-4-08)

Avui el programa ha rebut a Renne Philippe vident francés de famosos com Madonna que ha explicat la seva experiencia i ha parlat sobre la seva facultat adivinatoria. La Sandra, la Lola i el Xavi s'han sumat a la taula per a que aquest vident els hi contestés algunes qüestions com la sequia d'aigua de la que ha dit que continuarà aquesta situació i que hi haurà un estiu ben sec. En quant a que la princesa Letizia torna a estar embaraçada ha dit que de moment està de metges però que quan ho estigui serà un nen aquest cop. Del tema Madelaine ha di que dubta sobre la paternitat del pare entre d'altres dades dubtoses i s'ha mostrat el seu llibre 'Vilmont et la Kabbale'. D'altra banda avui la Carmen Caballero s'ha sotmés a una intervenció per a posar-se 'botox' i àcid hialurónic que serveix per omplir les arrugues i que el cos absorveix sense cap mala reacció. La Sandra ha parlat sobre algunes curiositats de diferents àmbits. La Lorena ha mostrat una novetat en seguretat vial, un casc de moto amb airbag. La Lola novament ha tractat algunes noticies diaries que li ha interessat comentar, després de tractar sobre publicitat amb un expert sobre el tema, el publicista Marc Nel-lo, com un impresionant cambi mitjançant el maquillatge i la informàtica (veure). Després un nou colaborador, el Bryan, ha mostrat un 'report' sobre el nou disc de Madonna 'Hard Candy' y la Lorena l'ha imitant cantant. En Xavi per la seva part ha parlat sobre colors i significats. En la recta final un nou 'report' d'en Rocco i la seva búsqueda del sofà més lleig, les recomanacions de l'Alfonso Levy, la trucada final d'un telespectador i el resultat de la intervenció de la Carmen Caballero.
*El Blog espera ara les teves opinions!! Gràcies!!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

El Programa de hoy martes 29 abril,
ha sido sin duda alguna el mejor programa realizado hasta la fecha, de lo cual me alegro enormemente.
Ha sido divertido y entretenido dos de las claves fundamentales para el buen funcionamiento de un programa.

Anònim ha dit...

A mi me ha faltado algo, no se el que pero creo que me ha faltado reirme, el lunes me lo pasé mejor, creo que seria genial tener más personajes de ficción!

Saludos

Marta

Anònim ha dit...

Algu sap xk akests últims dies ja no hi ha public al plató?? desde dilluns la grada està buida!!!

Ha dit algu el Jordi i no m'he n'he enterat??

Anònim ha dit...

Hola!
En primer lloc agraïr a tots els que esteu deixant opinions i comentaris!! Seguiu fent-ho!! Moltes Gràcies!
-------------
Resposta al anònim anterior:
Ara el plató només rep públic els dijous amb gent single, excepte aquest que és festiu i no hi ha programa.El jordi no ha dit res.
Salutacions!!

Anònim ha dit...

lola querida.

que preciosa estabas anoche.

¡ me pregunto¡

realmente tienes estos preciosos ojos verdes, o llevas lentillas...
y otra curiosidad, ¿ cuanto mides ?
te ves realmente alta.

Y aparte de tu fisico que creo que eres realmente bonita, das alegria y frescura al programa.

felicidades en esta nueva etapa de
la via lactia.

un besazo

Anònim ha dit...

¿tan malament de diners va 8tv que ja no te public.?

el public dona vida al programa
sense ell queda pobre.

Anònim ha dit...

No se, los hermanos Abelarda y Cain tienen algo que no termina de convencerme lo veo flojito flojito, da la sensacion que hacen reir por su fisico y eso no creo
que sea lo que una seccion del programa necesite.

Aitor

Anònim ha dit...

Sisplau, ¿On puc trobar la canço de la Via Lactia de la Lorena C? es bonissima, estava esperant a que la posesin a la nova web del programa, pero sembla que no arriba, l'administrador sap on es o la podria demanar?

Anònim ha dit...

Resposta al anonim anterior:
Hola!
Clar que si!! La tens en aquest blog! en la columna de videos amb el nom 'Lorena C sintonia Via Làctia' i el audio més abaix però grabat directament del video....
Gràcies i salutaciones!!

Anònim ha dit...

No estoy de acuerdo con Aitor, creo que esos personajes dan vida a un programa que cada dis es mas flojo

Marta

La petjada ha dit...

El bloc "La petjada de Rubí" és finalista dels premis NetReporter 2008. Si vols ajudar a fer guanyador aquest bloc rubinenc, envia un SMS al 5110 escrivint "netreporter petjada". Entre tots els SMS sortegen un iPod Touch. Preu SMS: 0.30€+IVA.

http://lapetjadaderubi.blogspot.com/

Gràcies!!!!