Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

3 d’abr. 2008

LA VIA LÀCTIA (2-4-08)

A La Via Làctia d'aquest dimecres, el Rocco ha mostrat imatges de la seva estada a una casa de Tarragona on li mostraven un sofà ben lleig com a reportagtge de la seva secció. D'altra banda el programa ha contat entre d'altres seccions, novament amb l'actuació de la Lorena C amb el seu tema 'Piensa Gay' que ha cantat aquest cop entre el públic. El programa ha contat també amb en Xavi i amb l'Anna la qual ha participat en un número de magia i streeptease com a noia seduida per part d'un ''mag-boy'' just després de la presencia d'un grup de nois anomenats ''D-Boys'' que han animat al públic presentant una nova sala d'ambient a Barcelona.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola alguien podría ayudarme? Me encanta el programa y felicito al creador de este bloc. Me gustaría saber el título de la canción que ponen cuando entren los invitados o colaboradores al programa. Siempre es la misma. Además anoche la pusieron cuando despedian el programa. Me encanta! me podríais ayudar porfavor?

Anònim ha dit...

Hola, algú em pot dir el nom del grup de boys que va participar al programa? Gràcies

Anònim ha dit...

Resposta als dos comentaris anteriors:
Gracies per comentar i participar en el blog! m'alegra que us agradi!!
No puc dir-te el nom de la cançó a que hem fas referència ja que no la sé, ho sento. En quan al nom del grup de 'boys' tal i com he afegit a la explicació després de que ho preguntèsis es 'D-Boys'. Moltes gràcies! D'altra banda us animo a que us registreu al fòrum de La Via Làctia dins de http://manzanaacida.mejorforo.net així tots aquests dubtes i altres qüestions es podrien tractar amb altres telespectadors, encara ha estat apenes estrenat aquest apartat del fòrum aixó que estaria bé poder fer us d'ell. Salutacions!

Anònim ha dit...

me gustaria saber qe ha pasado con la seccion del actor porno milan gamiani pues pues veo qe esta como colaborador y hace dias qe no sale gracias

Anònim ha dit...

Contestación al comentario anterior:
Hola! Gracias por participar dejando tu comentario! No dudes en seguir haciéndolo!
Efectivamente tanto Milan Gamiani como otros colaboradores últimamente se les ve menos, desconozco la causa pero quizás es probable que vayan dando margen entre ellos para no ser repetitivos (no lo se). Gracias! Saludos! Puede participar en el foro http://manzanaacida.mejorforo.net