Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

20 d’abr. 2008

JORDI GONZÁLEZ PREMI 'MICRÓFONO DE ORO 2008'

Aquesta nit Jordi González ha conectat des de 'La Noria' amb la gala d'entrega de premis 'Micrófono de oro 2008' on Mª Teresa Campos i Luis del Olmo li demanaven pas per comunicar-li i felicitar-lo per haver-ne sortit premiat. En Jordi ha donat les gràcies molt content i ha dedicat el premi a tot l'equip de 'La Noria'. No és el primer premi 'Micrófono de oro' que rep en Jordi i el motiu és ben sencill... Es tracta com tots sabem d'un dels millors profesionals dels medis del periodisme, tant de radio com de televisió. Per la seva dedicació, profesionalitat, constancia, serietat, conexió amb el públic, enginy, simpatia, rigor... s'ho mereix. Un dels molts exemples de profesionalitat ha estat l'entrevista que ha fet aquesta mateixa nit en Jordi als pares de Mari Luz, la nena desafortunadament morta en mans d'un pedrasta. Jordi moltes felicitats!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,

mal senyal. Avui a la Vanguardia parlaven de 8tv i feien menció als programes estrella de la cadena i obviaven cap referència a La via lactia.
Jo crec que no tornarà!

Jordi

Anònim ha dit...

De moment, a la programació de 8tv tampoc diu reu de que torni, el dia de sant jordi fan una pelicula antiga...

Anònim ha dit...

Enhorabona Jordi!!!

És evident que en Jordi González es mereix aquest premi perquè sense cap mena de dubte és un excal·lent comunicador.

Salut!!!

Roser.