Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

21 d’abr. 2008

AQUEST DIJOUS 24 D'ABRIL... TORNA LA VIA LÀCTIA DE JORDI GONZÁLEZ A 8TV!!

Així és! Aquest dijous 24 d'Abril torna el programa que tan estimem i que tant hem trobat a faltar... La Via Làctia!! (de 22h a 00h).Només han estat uns dies sense emetre, i ara tornen tal i com va dir en Jordi. Es així per tant que es demostra la seva paraula devant de tots els rumors de que el programa no tornava, de que es traslladaven a tv3, que el programa havia estat retirat... (tot fals). Només el rumor de que la tornada era el dia 23 és la que més s'ha apropat ja que finalment serà aquest dijous 24 quan l'equip d'en Jordi tornin a fer-nos passar unes nits espectaculars a 8tv. I tots nosaltres hi serem nit rere nit per recolzar i disfrutar de les seves seccions i bogeries. Aquest blog que des del primer dia va confiar amb aquest programa i que cada dia ofereix nous continguts i que ha continuat de forma especial durant l'ausencia seguirà endavant esperant totes les vostres visites, comentaris, opinions, i la vostra participació. Així pues moltes gràcies a tots i... segueix La Via Làctia i segueix el blog!!!
A continuació la part final amb que va despedir-se temporalment el programa de la sintonia de La Via Làctia interpretada per Lorena C amb els demés colaboradors. Un video que ja no s'ha de veure amb tristesa sino amb molta més il.lusió i alegria!!


**Deixa les teves opinions en 'x comentaris' o al fòrum. Gràcies!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei,
Quina notícia més bona. Després d'un dia feiner molt mogut; arribo a casa, obro el correu i quina és la meva sorpresa quan em trobo un mail de "La Via Làctia" on m'informa de la tornada el dia 24. Es a dir, aquest dijous.
Quina alegriaaaa!!!! Ja tinc ganes de tornar a gaudir d'aquest late-show simplement collonut.
Salut!!!

Roser

Anònim ha dit...

I com ho saps això?? xk ala web de 8tv no hi diu res!!

Què be!!!

Anònim ha dit...

Hola,

La notícia arriba mitjançant un correu que he rebut del programa. Dies enrera, tot just quan el programa va acabar de forma temporal, els vaig escriue un email per animar-los a la tornada. Avui he rebut un mail des del programa on em posaven que tornaven el dia 24 d'abril (és a dir, aquest dijous).

Salut!!!

Roser.

Anònim ha dit...

Efectivament, aquest blog també ha rebut el comunicat per part de l'equip de la Via Làctia, com en altres ocasions. Salutacions i ha disfrutar del blog i del programa ara més que mai!!! ;)

Anònim ha dit...

Hola lactics!! jeje
Quina iluuuuu que torneu.. m'encanta aquest programa.. sóc addicta a en Jordi González desde les 1000 i una.. i aquí he descobert la Lorena C, una tia cullonuda i amb molt de talent!!
Gràcies per fer-nos les nits tant divertides!!
Salut!

angie