Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

23 d’abr. 2008

23 D' ABRIL 'DIADA DE SANT JORDI'

Avui 23 d'Abril es celebra la diada de Sant Jordi en que els nois regalen roses a les noies i elles llibres a ells tot i que també pot ser al contrari o ambdues coses a l'hora... Aquest blog felicita a tots els Jordis, Jorges, Jorgines... i en especial a Jordi González que demà torna amb el seu equip per omplir les nostres nits a 8tv de 22h a 00h. Felicitats Jordi!! ''LLEGENDA'' (resumida)
''Sant Jordi, cavaller i màrtir, és l'heroi d'una gran gesta cavalleresca, que la veu popular universal situa a les terres allunyades i llegendàries de la Capadòcia, però que la tradició catalana creu esdevinguda als voltants de la vila de Montblanc on sembla ser que un drac rondejava i molestava a la gent de la vil.la. El poble va decidir fer un sorteig mitjançant el qual cada dia un habitant del poble seria sacrificat per alimentar al montsre. Un dia la sort va fer que la filla del rei fos l'escollida per alimentar a la bèstia però un cavaller i heroi anomenat Jordi es va presentar devant del drac i li va clavar una espassa salvant la princesa. De la sang que li brollava al drac per la ferida es diu que va sorgir tot un rosal de roses vermelles i Sant Jordi va entregar-ne una a la princesa i després entre les gents del poble va desaparèixer''

1 comentari:

Anònim ha dit...

EN PRIMER LUGAR FELICITAR A TODOS LOS JORDI EN ESTE DIA, Y DISFRUTAR DE ESTE MAGNIFICO DIA DEL LIBRO
HAY QUE LEER MAS.................

ESPERO QUE SEA CIERTO QUE MAÑANA
EMPIEZA EL PROGRAMA ¿ALQUIEN SABE
ALGO?

YO ESPERO QUE MEJORADO SIGA HACIENDOME PASAR UN BUEN RATO,
AH Y QUE VUELVA A VER PRONTO A
MI QUERIDA LOLA, LA ECHO DE MENOS.
Y A LORENA TAMBIEN QUE A MI EDAD
VER CARAS JOVENES Y BONITAS ALEGRAN.

ALFREDO