Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

30 d’abr. 2008

LA VIA LÀCTIA (Dimecres 30-4-08)

Avui el programa ha començat parlant sobre alguns casos esgarrifossos com el recent d'Austria. Després la Lola ha mostrat el seu reportatge en un 'Bazar Xinès' i al carrer preguntat si la gent hi compra en ells, ensenyant després a la taula alguns productes que va comprar per demostrar quantes coses a poc preu es poden adquirir en aquestes tendes. D'altra banda s'ha dit que demà a la nit hi ha festa single al Pacha Barcelona en el que els seguidors del programa no pagaran. Tot seguit en Xavi ha fet passar a un grup de joves mileuristes i juntament amb el Marc s'ha tractat sobre el tema mostrant un reportatge al carrer per saber si la gent coneix el tema dels mileuristes (gent que després d'anys d'estudi i formació guanyen 1000 euros insuficients o menys). Després Pepe Colubi ha parlat sobre moments de series i dibuixos coneguts com Heidy, Pipi Calzaslargas... Lorena C ha parlat sobre lo destruïda que ha acabat la Britney Spears i sobre Wendy Sulca, una nena prodigi del Peru que ha estat molt utilitzada i explotada i Lorena ha promès fer una imitació sobre aquesta nena per a la setmana que ve. A continuació Leslie Santana s'ha sentat amb el Jordi en una entrevista sobre la seva vida com a transexual i les dureses que ha passat. El Rocco de nou ha mostrat imatges de programes de l'extranger. I en la recta final, una nova cara, la Sussie, ha dit que aquells que vulguin que es vegi la seva foto en pantalla la setmana que ve, que la enviin a fotos@vialactia.com. I per acabar, la trucada com cada nit d'un espectador explicant el seu aprenentatge d'avui. En aquest cas, una dona que deia ser molt seguidora del Jordi i que havia après que hi ha persones que ho passen pitjor que un mateix. Demà no hi ha programa ja que és festa però el blog i el fòrum continuen actius les 24h. Ara el blog espera les vostres opinions!! Gràcies!

29 d’abr. 2008

LA VIA LÀCTIA (Dimarts 29-4-08)

Avui el programa ha rebut a Renne Philippe vident francés de famosos com Madonna que ha explicat la seva experiencia i ha parlat sobre la seva facultat adivinatoria. La Sandra, la Lola i el Xavi s'han sumat a la taula per a que aquest vident els hi contestés algunes qüestions com la sequia d'aigua de la que ha dit que continuarà aquesta situació i que hi haurà un estiu ben sec. En quant a que la princesa Letizia torna a estar embaraçada ha dit que de moment està de metges però que quan ho estigui serà un nen aquest cop. Del tema Madelaine ha di que dubta sobre la paternitat del pare entre d'altres dades dubtoses i s'ha mostrat el seu llibre 'Vilmont et la Kabbale'. D'altra banda avui la Carmen Caballero s'ha sotmés a una intervenció per a posar-se 'botox' i àcid hialurónic que serveix per omplir les arrugues i que el cos absorveix sense cap mala reacció. La Sandra ha parlat sobre algunes curiositats de diferents àmbits. La Lorena ha mostrat una novetat en seguretat vial, un casc de moto amb airbag. La Lola novament ha tractat algunes noticies diaries que li ha interessat comentar, després de tractar sobre publicitat amb un expert sobre el tema, el publicista Marc Nel-lo, com un impresionant cambi mitjançant el maquillatge i la informàtica (veure). Després un nou colaborador, el Bryan, ha mostrat un 'report' sobre el nou disc de Madonna 'Hard Candy' y la Lorena l'ha imitant cantant. En Xavi per la seva part ha parlat sobre colors i significats. En la recta final un nou 'report' d'en Rocco i la seva búsqueda del sofà més lleig, les recomanacions de l'Alfonso Levy, la trucada final d'un telespectador i el resultat de la intervenció de la Carmen Caballero.
*El Blog espera ara les teves opinions!! Gràcies!!

28 d’abr. 2008

LA VIA LÀCTIA (28-4-08)

Avui dilluns La Via Làctia ha començat repasant algunes cares i noticies de famosos en la secció anomenada 'hiper cor' de la mà de l'Espín. El Marc per la seva banda ens ha parlat sobre la famosa 'TDT' Televisió digital terrestre (que per cert gràcies a aquesta, 8tv cada dia arriba a més llocs) mostrant un reportatge en que es preguntava a la gent sobre aquesta nova forma de televisió que s'està imposant i amb la que podem gaudir de més canals ja que aviat la televisió analógica desapareixerà (en un o dos anys). En Xavi ha parlat d'una campanya per la que es faran hamburgueses de 100 euros degut a que portaran carn de 'boque?' amb l'objectiu que aquest tipus de menjar no sigui anomenat menjar brossa sino exclusiu... També ha parlat d'un restaurant que només obre cada nit per dues persones amb un cost de 250 euros el cubert i finalment d'un sopar superior a 7.000 euros ja que es fa a les altures amb grans vistes i exclusivitats... Després com a convidat, Raimon un home que ha parlat del 'coach' que és la persona que entrena i condueix a un altre a realitzar els seus somnis i a aconseguir l'èxit profesional i personal. La Lorena ha mostrat imatges de la seva visita a un local de Barcelona de 'sado-maso'. D'altra banda avui l'Abelarda i el Caín han estat a la taula del programa i han portat un reportatge que han fet a la platja hon ella jugava en una piscina de fang i han animat a l'audiencia a que enviïn desitjos o reptes per a que l'Abelarda i el seu germà els realitzin. I a la recta final del programa una profunda entrevista a Baby Pin-up en la que hem descobert una vida dura en aquesta jove acròbata vaginal, i per acabar una trucada d'una espectadora explicant la seva experiencia o aprenentatge del dia, en el seu cas l'estima a la seva filla.

24 d’abr. 2008

LA VIA LÀCTIA (24-4-08)

22h de la nit i apareix Jordi González de nou a la pantalla de 8tv donant la bona nit a Catalunya amb el retorn de La Via Làctia. Com tots els dijous, la nit és especial 'single' i el públic està ple de gent soltera que intenta sortir del programa amb parella. S'han dit alguns consells generals per seguir en una primera cita, entre altres: no mentir, no quedar molt lluny de casa, no anar de super-woman o play-boy... També s'ha plantejat si en la primera cita ha d'haver-hi o no sexe... Qué hi penseu? En el cas del públic la majoria ha considerat que si (majoria nois). També s'ha comentat la web http://www.7citas7.com/ en que organitzen quedades entre solters/es. La Lola per la seva part s'ha estrenat comentant noticies i ha escollit les que més li han agradat del dia d'avui. El Xavi ha comentat la significació de diferents colors segons els païssos i cultures... Després s'han llegit alguns e-mails dirigits a gent del públic i alguns nois i noies han sortit a l'escenari per jugar al joc anomenat 'speed dating' en que han parlat entre si per després votar a la persona amb qui cadascú a tingut més afinitat... També el testimoni d'una parella que es va unir practicant precisament aquest joc. El Marc ha mostrat el seu reportatge en el dia de Sant Jordi i la Lorena ha explicant algunes peculiaritats del món musical. El programa ha anunciat que a més del pitjor sofà de Catalunya que avui en Rocco ha mostrat algun més, ara també busquen el pitjor poble!! El guanyador rebrà la presencia de l'equip que es traslladarà allí a fer una nit el programa. Ja en la recta final, s'han mostrat algunes parelles que s'han unit aquesta nit tot just abans de l'actuació de baby pin-up amb globus. Per finalitzar una nova secció en que algú de casa pot trucar en directe per explicar al Jordi una reflexió del dia o alguna cosa que hagi aprés... Ara la nit single segueix per als que vulguin al xat del blog! Sort!! Gràcies! (Aviat més fotos i videos de la nit)

23 d’abr. 2008

LA VIA LÀCTIA 'ESPECIAL BLOG'

Bona nit! Avui el blog us ofereix l'ultim contingut especial per soplir l'ausència de La Via Làctia ja que el programa torna demà i per tant el blog, com era costum, oferirà resums dels continguts de cada nit Làctia. Avui podeu veure un video-fragment de l'Abelarda, una de les últimes incorporacions i que en aquesta ocasió retava a fer lluita 'sumo' a tothom que volguès. Fins i tot el Jordi va provar sort pero aquesta gran dona no parava de guanyar a tothom mentre el seu germà Caín la felicitava i la seguia animant.


Recordeu que demà el Jordi i el seu equip tornen amb la seva Via Làctia a 8tv de dilluns a dijous de 22h a 00h de la nit i que aquest blog us seguirà oferint continguts, fotos, videos, noticies... sobre el programa esperant que participeu deixant els vostres comentaris i opinions i la vostra intervenció al xat i al fòrum!! Gràcies!

23 D' ABRIL 'DIADA DE SANT JORDI'

Avui 23 d'Abril es celebra la diada de Sant Jordi en que els nois regalen roses a les noies i elles llibres a ells tot i que també pot ser al contrari o ambdues coses a l'hora... Aquest blog felicita a tots els Jordis, Jorges, Jorgines... i en especial a Jordi González que demà torna amb el seu equip per omplir les nostres nits a 8tv de 22h a 00h. Felicitats Jordi!! ''LLEGENDA'' (resumida)
''Sant Jordi, cavaller i màrtir, és l'heroi d'una gran gesta cavalleresca, que la veu popular universal situa a les terres allunyades i llegendàries de la Capadòcia, però que la tradició catalana creu esdevinguda als voltants de la vila de Montblanc on sembla ser que un drac rondejava i molestava a la gent de la vil.la. El poble va decidir fer un sorteig mitjançant el qual cada dia un habitant del poble seria sacrificat per alimentar al montsre. Un dia la sort va fer que la filla del rei fos l'escollida per alimentar a la bèstia però un cavaller i heroi anomenat Jordi es va presentar devant del drac i li va clavar una espassa salvant la princesa. De la sang que li brollava al drac per la ferida es diu que va sorgir tot un rosal de roses vermelles i Sant Jordi va entregar-ne una a la princesa i després entre les gents del poble va desaparèixer''

22 d’abr. 2008

LA VIA LÀCTIA 'ESPECIAL BLOG'

EL SOFÀ DE L'ESTHER:
Avui el blog us ofereix la foto que ens envia l'Ester del seu sofà, animant-vos a que feu el mateix i envieu les fotos dels vostres sofàs si voleu que surtin aquí al blog!! Aviat en Rocco continuarà buscant el sofà més lleig de Catalunya per cambiar-lo per un de ben maco. Vosaltres podeu enviar al blog la foto del vostre, tant si és maco com si és lleig a manzana_acida@hotmail.com
LES NEWS DE IAIA LOLITA I TIETA REMEI:
Per un altre lloc avui també podeu veure, com a contingut especial, l'últim pase de noticies realitzat per part de la iaia Lolia i la tieta Remei que es va mostrar a La Via Làctia. Entre altres coses ballen el famós ball del 'chiqui chiqui' de Chiquiliquatre.



*Les vostres opinions en 'x comentaris' o al fòrum.
Gràcies!

21 d’abr. 2008

AQUEST DIJOUS 24 D'ABRIL... TORNA LA VIA LÀCTIA DE JORDI GONZÁLEZ A 8TV!!

Així és! Aquest dijous 24 d'Abril torna el programa que tan estimem i que tant hem trobat a faltar... La Via Làctia!! (de 22h a 00h).Només han estat uns dies sense emetre, i ara tornen tal i com va dir en Jordi. Es així per tant que es demostra la seva paraula devant de tots els rumors de que el programa no tornava, de que es traslladaven a tv3, que el programa havia estat retirat... (tot fals). Només el rumor de que la tornada era el dia 23 és la que més s'ha apropat ja que finalment serà aquest dijous 24 quan l'equip d'en Jordi tornin a fer-nos passar unes nits espectaculars a 8tv. I tots nosaltres hi serem nit rere nit per recolzar i disfrutar de les seves seccions i bogeries. Aquest blog que des del primer dia va confiar amb aquest programa i que cada dia ofereix nous continguts i que ha continuat de forma especial durant l'ausencia seguirà endavant esperant totes les vostres visites, comentaris, opinions, i la vostra participació. Així pues moltes gràcies a tots i... segueix La Via Làctia i segueix el blog!!!
A continuació la part final amb que va despedir-se temporalment el programa de la sintonia de La Via Làctia interpretada per Lorena C amb els demés colaboradors. Un video que ja no s'ha de veure amb tristesa sino amb molta més il.lusió i alegria!!


**Deixa les teves opinions en 'x comentaris' o al fòrum. Gràcies!

20 d’abr. 2008

JORDI GONZÁLEZ PREMI 'MICRÓFONO DE ORO 2008'

Aquesta nit Jordi González ha conectat des de 'La Noria' amb la gala d'entrega de premis 'Micrófono de oro 2008' on Mª Teresa Campos i Luis del Olmo li demanaven pas per comunicar-li i felicitar-lo per haver-ne sortit premiat. En Jordi ha donat les gràcies molt content i ha dedicat el premi a tot l'equip de 'La Noria'. No és el primer premi 'Micrófono de oro' que rep en Jordi i el motiu és ben sencill... Es tracta com tots sabem d'un dels millors profesionals dels medis del periodisme, tant de radio com de televisió. Per la seva dedicació, profesionalitat, constancia, serietat, conexió amb el públic, enginy, simpatia, rigor... s'ho mereix. Un dels molts exemples de profesionalitat ha estat l'entrevista que ha fet aquesta mateixa nit en Jordi als pares de Mari Luz, la nena desafortunadament morta en mans d'un pedrasta. Jordi moltes felicitats!!!

18 d’abr. 2008

JORDI GONZÁLEZ EN 'SIN TETAS NO HAY PARAISO'

Alguns de vosaltres ja haureu sentit o llegit i d'altres no, que en Jordi González ha grabat una participació en el primer capítol de la segona temporada de l'exitosa serie 'Sin tetas no hay paraiso' de Telecinco. La grabació ja s'ha dut a terme segons es diu i l'ambient de rodatge va ser molt bo. Donat que això ja ha pasat no es tractaria del motiu de la parada de 'La Via Làctia'.
(Per veure l'origen d'aquesta noticia clica aquí)

17 d’abr. 2008

LA VIA LÀCTIA 'ESPECIAL BLOG' NIT SINGLE

Com era de costum a La Via Làctia les nits dels dijous es dedicaba a la gent 'single' (soltera) que busca parella i de forma especial ho haviem preparat també per a aquesta nit mitjançant el xat amb el que podeu conèixer gent. També podeu registrar-vos al fòrum per deixar foto i descripció o enviar-ho al correu del blog per sortir a la finestra de gent single. Molta sort!!
Avui es compleix una setmana sense programa... i esperem que torni sigui a la cadena que sigui i amb el nom que sigui, i com no... ho podreu seguir aquí!
A continuació un fragment de l'última nit single que es va fer a La Via Làctia:

¿¿JORDI GONZÁLEZ A TV3??

La veritat que la tornada de Jordi González a les nits catalanes desde la marxa de 'Les 1000 i una' podria haver estat sempre de nou a TV3. Tot i així ho va fer amb CityTV/ 8tv. Doncs ara sembla, segons noticies i rumors des del tancament de La Via Làctia, que el Jordi es trasllada amb l'equip o un de nou cap a TV3!! No es sap si això es cert i en cas de ser-ho, si el programa continuarà o no amb el mateix nom. Però sigui com sigui, i això ja a títol i petició personal, les novetats i la continuïtat del programa que faci el Jordi González ja sigui amb el nom Via Làctia o un altre, seguirà essent AQUÍ!!. Per tant, m'agradaria que com a agraïment i fidelitat a aquest blog, continueu confiant amb mi i la meva dedicació. Per tant, m'agradaria que continuessiu el programa d'en Jordi amb les meves paraules, videos, fotos... com fins ara. I a continuació se us ofereix l'article que un anònim ha deixat escrit a l'entrada anterior pertanyent a la web 'vertelevisivos':
--------------------------------------------------------------------

''El pasado lunes, dejó de emitirse "La via làctia" en 8tv. Pues según parece, el motivo es que todo el equipo de este programa va a hacer un programa muy muy parecido en TV3. Al parecer, el único problema está en Jordi González. Su contrato con Telecinco impediría que él hiciera este programa en la autónomica catalana. Según parece, Jordi dice que si Telecinco le deja trabajar en una autonómica privada, porque no podría hacerlo en una autonómica pública...? Las negocicaciones parece que van bien. Este fichaje de TV3 serviría para volver a conquistar el público joven después del fallido intento de Ángel Llácer hará unos meses. La incógnita está en la hora de emisión, ya que el informativo "La nit al dia" ocupa la franja que debería ocupar "La via làctia", aunque con bajos resultados. El nombre del nuevo programa aún no se sabe. Así pues, por el momento, suena con fuerza el manteniendo de la hora a las 12.30 para familiarizar al público''
**Recordem que aquesta noticia no és segura ni oficial
**Últim afegit: Ahir va estar en el xat en Douglas i va apuntar que Jordi te dos anys de contracte amb 8tv i per tant dificilment el rumor de tv3 pugui ser cert.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Programa: via@8tv.cat
Director: jgonzalez@8tv.cat
Cadena: 8tv@8tv.cat
Productora: info@imagina.tv
Grup Godó: grupo@grupogodo.com
Lorena C (correu web): lorena_c_music@yahoo.es
Teléfon per anar de públic: 93 270 47 58
Teléfon per trucar a plató: 93 270 47 35
Correu on enviar fotos dels telespectadors: fotos@vialactia.com
Correu A.R.B i del Blog: manzana_acida@hotmail.com


16 d’abr. 2008

ANÓNIM ESPERANÇADOR

Ja que no he rebut encara cap correu per part del programa, la cadena, la productora, l'equip... no podem encara cantar victoria pero almenys seguir amb les esperances si creiem amb el que diu un anónim rebut com a comentari en aquest blog (i que agraeixo) i que podeu veure a continuació:
___________________________________________
''A.R.B. en primer lugar darte las gracias porque desde el primer dia has creado este blog, soy una persona relacionada de alguna manera con el programa, vuestro apoyo y los comentarios recibidos, han servido para darles ánimos a seguir adelante en este proyecto de la via làctia. y para seguir trabajando en su nueva puesta en marcha que confiamos será bien pronto. Muchas gracias en nombre de algunos colaboradores y adelante con el blog''.
__________________________________________

¡¡ VOLEM QUE SIGUI AIXÍ !!
(Seguim animant-vos a que us congregueu totes les nits aquí al blog!!)

15 d’abr. 2008

VIA LÀCTIA 'ESPECIAL BLOG' (15-4-08)


Molt bona nit! Benvinguts una nit més al blog de La Via Làctia que de manera especial està substituïnt d'una manera o altra el programa durant la seva ausencia amb continguts i seccions especials per mantenir viu l'esperit del programa esperant la seva tornada.
Avui Lorena C és la protagonista de la nit. Una jove catalana de nom Lorena Castell i coneguda com a presentadora anteriorment a TeletaxiTV i actualment colaboradora i reportera a La Via Làctia de 8tv a l'hora que compagina la seva carrera com a cantant.
La Lorena és una noia meitat àngel meitat dimoni per la seva imatge guerrera d'una banda i tendre per un altra. Una colaboradora que tothom ha catalogat de simpàtica i que ha estat un dels bons fitxatxes del programa. Recentment va estar escollida entre els finalistes a representar a Espanya a Eurovisió quedant finalment en la sisena posició amb el seu famós tema 'Piensa Gay'. A més a més és la interpret del tema-sintonia del programa i a continuació el blog ofereix l'últim reportatge que va emetre d'ella La Via Làctia el passat dijous 10-4-08.
En aquest reportatge la Lorena escollia un noi o noia del carrer per a entregar-li 300€ per gastar-los en una tenda de moda.


Demà el blog us torna a esperar per a oferir-vos més continguts i recordeu que podeu enviar la foto del vostre sofà per mostrar-lo (ningú te perque saber que és vostre si no voleu), i els singles el dijous podeu tindre cita en el nostre chat i podeu enviar foto per sortir a la finestra de gent 'single'. Anims!! I deixeu comentaris!! Gràcies!!

14 d’abr. 2008

VIA LÀCTIA 'ESPECIAL BLOG' (14-4-08)

Molt bona nit!! Són les 23h de la nit i comença de una manera o altre aquesta forma de mantenir l'esperit del programa durant aquestes nits d'ausència amb l'esperança que torni aviat... Benvinguts pués a LA VIA LÀCTIA BLOG!!
Avui la nostra protagonista és la Lola! Aquest personatge que ens ha portat La Via Làctia i que va començar en el primer programa com a membre del públic interesada en els programes del Jordi d'aquesta manera 'cómica' s'incorporava a la resta de l'equip. Amb el transurs del programa s'ha convertit en un dels personatges que més ha agradat a la gent (o la que més). Amb ella hem tingut fins ara molts moments divertirs i fins i tot s'ha atrevit en el món dels reportatges. A continuació podeu veure l'últim que va fer i que es va emetre en el programa de dijous passat.
La Lola entrevista al David Civera i també participa en un dels seus videoclips!!


La Lola es va mostrar desde el primer dia, una mica atraiguda pel Rocco i aviat vam descobrir la seva fama de ganguera, una dona que ho aprofita tot i que te molta cara!! La seva actitut i personalitat parada i amb cara de sorpresa va calar de seguida en els seus companys i en l'audiència. ¿Qué opineu de la Lola?
Demà més continguts!! Envieu fotos dels sofàs, gent single dijous convocatoria al chat...
(participeu al chat, al fòrum i aquí deixant comentaris i opinions!!)

ESPECIAL: LES NITS DE VIA LÀCTIA CONTINUEN AL BLOG!!

De manera especial i amb l'esperança que el programa torni aviat, aquest blog os oferirà per les nits algunes coses referides a La Via Làctia per a que continueu conectats a ella però en lloc de en 8tv aquí en el blog fins a la seva tornada!! Per tant aquesta setmana tindrem com era habitual la trovada de gent 'single' aquest dijous en el nostre chat. Podeu registrar-vos sl fòrum per poder deixar la vostra foto i descripció o enviar-la a manzana_acida@hotmail.com per sortir en la pantalla de gent 'single' !! Animeu-vos!!
D'altra banda podeu enviar la foto dels vostres sofàs també per mostrar-los aquí.
Aquesta setmana en lloc de l'Alfonso Levi, vosaltres podeu ser els qui feu recomanacions literàries i ser reporters enviant els vostres video-reportatges (de qualsevol cosa). Participeu aquestes nits amb el blog per a que l'esperit de La Via Làctia segueixi present, es vegi que volem que torni i molt aviat podem gaudir de nou amb el programa que entretenia les nostres nits catalanes!!
-----------------------------------------------------------------
**AQUESTA NIT... ''Especial Lola''
(us espero!!)

12 d’abr. 2008

LA VIA LÀCTIA (10-4-08) ÚLTIM PROGRAMA?

Aquest dijous, La Via Làctia va fer sentir una tristor als espectadors devant la noticia inesperada que el Jordi anunciaba així: 'per motius estríctament personals...de bon rotllo eh!, avui deixarem d'emetre aquest programa durant unes quantes nits. Per això per nosaltres avui és com una última edició'. Tot seguit el programa rebia la visita de l'equip del programa de ràdio 'Versió RAC1' pel Toni Clapés com a programa líder de les tardes de ràdio a Catalunya i que van estar una bona estona animant el programa amb el seu humor, imitacions, i la trucada del seu popular Sr. Marcelí... Després la nit va continuar amb una nova convocatoria de públic 'singles' (solters/es) amb intenció de trovar parella. Es va aludir a parelles sorgides la setmana anterior, es va comentar el llibre ''De single (solter) a LP (la parella)'', es van llegir e-mails dirigits a persones del públic, es va dir el nom del noi més votat... i després es van emparellar aquelles persones que, segons un test previ, conectaven millor. Tot seguit Julian Gabarre, morfopsicòleg que ja va havia visitat el programa anterior, va donar puntuació a cada parella segons la seva especialitat de observar els rostres per veure l'afinitat. D'aquesta manera ell sap si la persona és més fidel o menys... Com a secrets va desvelar que les persones amb les aletes del nas vibrants són persones que expresen bé les seves emocions i que això és important. Les tres parelles més votades van guanyar una nit d'hotel. La Lorena va mostar el seu reportatge en que escollia una noia del carrer per a que aquesta es gastés 300€ a les tendes de roba de la 'Roca Village'. La Lola per la seva banda també va portar un reportatge en que va estar i participar en l'últim video-clip del David Civera. A continuació el programa va conectar amb les 'news' de la tieta Remei i la iaia Lolita que van ser molt divertides. El programa també va rebre la presencia final de la Juani de Lucía que en aquesta ocasió va ensenyar a fer un motlle d'un penis entre d'altres coses com mostrar nous aparells: una llengua vibratoria, un doble penis de làtex, una taça heròtica... també l'actuació d'una ballarina vestida en plà domadora que va treure a dos nois del públic...I per acabar el Jordi va fer passar a la presidenta y vice-presidenta del programa per despedir-se (en principi durant uns dies) amb l'actuació final de Lorena C amb el tema sintonia del programa ''Navegando por La Via Làctia'' que va interpretar al escenari juntament amb els demés colaboradors i que acabava amb el crit final d'en Xavi ''tornem aviaaat!!''.
*Esperem que realment l'equip i el programa torni aviat i menstrestant i amb aquesta esperança, el blog continuarà amb la vostra colaboració!! Aviat aquest blog oferirà més continguts i videos!! Podeu enviar fotos dels vostres sofàs, els vostres video-reportatges, fotos que us presentin com a singles a manzana_acida@hotmail.com i registrar-vos al fòrum... Això continua!! tu fas La Via Làctia!!