La cuinera Carme Ruscalleda ha sigut la primera convidada de la Via Làctia d'aquest dilluns de Setmana Santa en una entrevista en la que La Lola ha participat portant una serie d'aliments amb els que la cuinera ha proposat un mode de preparar un plat particular. L'entrevista ha acabat amb les preguntes que els dos candidats del càsting de la nit li han formulat. T
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!
Xat Via Làctia
17 de març 2008
LA VIA LÀCTIA 17-3-08
La cuinera Carme Ruscalleda ha sigut la primera convidada de la Via Làctia d'aquest dilluns de Setmana Santa en una entrevista en la que La Lola ha participat portant una serie d'aliments amb els que la cuinera ha proposat un mode de preparar un plat particular. L'entrevista ha acabat amb les preguntes que els dos candidats del càsting de la nit li han formulat. T
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
















2 comentaris:
Ayer por la noche Isidre nos dio un ejemplo a todos de como afrontar
un canvio radical en tu vida y seguir adelante, todo un ejemplo.
Ayer La Ruscalleda y la Lola vaya dos personajes no se cual de las dos caras era mas espectacular mirar,formaron un buen duo.
¿ Alguien sabe que pasa con el resto de colaboradores pues no se les ve ?
Noi, el blog està molt bé però si vols ser periodista, potser t'hauries d'esforçar en millorar la teva gramàtica (està ple de faltes d'ortografia)
Publica un comentari a l'entrada