Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

11 de març 2008

BANNER BLOG VIA LÀCTIA

Per agraïr a tots els visitants i seguidors del blog de La Via Làctia a http://lavialactia8tv.blogspot.com/ i als que participeu deixant comentaris, i desitjant i esperant que les visites i comentaris siguin constants, ja disposeu del còdig per poder tindre el banner del blog de La Via Làctia mitjançant el qual podreu accedir-hi desde el vostre blog, web, space, fòrum... amb només un 'clik' !!!
Per veure el còdig accedeix a l'apartat del fòrum en que hi apareix (clicant aquí)

I els del programa... si volen treure el banner per pantalla...ja saben!!
Moltes gràcies a tots!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

podeis encontrar en youtube: douglas present chivas marta torne divina

Anònim ha dit...

se puede usar el logo de la via lactia para promocionar el show en otros webs etc.?

Anònim ha dit...

este banner (logo) que aquí se indica su código para poner en otras webs es para que desde ella i clicando encima vaya la gente a parar a este blog asi k claro k puedes hacerlo!! si lo haces dime en que web lo has hecho que me gustará verlo!! muchas gracias!!