ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

6 de març 2008

VIA LÀCTIA DE DIMECRES 5-3-08

La Via Làctia de ahir va ser de lo més mogudeta!!
Entre moltes coses es poden destacar les següents:
-En Rocco va presentar una serie de videos de programes d'altres països com per exemple un en que es feien remezcles musicals de cançons pasades i presents. Va ser un experiment que va agradar molt a en Jordi i que va proposar intentar fer-ho aviat a La Via Làctia.
D'altra banda, en Rocco entre bromes va estar ben atès pels companys desprès de que no el deixesin parlar...


-En Douglas va fer una descripció del vestuari dels col.laboradors: la roba de la Lola, la Lorena, la d'ell...


-En Xavi va portar una sabata per provar-la a les noies del públic i la primera a qui anès bé li tocaria una nit al Hotel Carles II.
-La Lola va mostrar diverses coses que duïa posades i que eren d'imitació marcant la gran diferencia entre articles de disseny i altres de falsos.-La Lorena C, va anunciar que ja es podia votar als candidats d'eurovisió que actuaran a TVE aquest dissabte. (El seu telèfon per votar-la, el trovareu a la columna esquerra del blog)
-I en Jordi va anunciar per una banda que dilluns es farà l'experiment de fer el programa de 22h a 24h a veure si realment el públic es trova més còmode en aquest horari i per altra banda que aviat es faria com a nova secció un doble cásting diari a dos persones voluntaries del públic que anirien passant fases segons l'aprovació o no del jurat encapçalat per ell com a director del programa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Algu hem sabria donar una mica d'informació sobre akest programa de remescles que va presentar en Rocco??? el porto buscant per internet tot el cap de setmana i no consegueixo trobar res... m'interessa molt.

Moltissimes Gràcies

Judit