Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

17 de març 2008

LA VIA LÀCTIA 17-3-08

La cuinera Carme Ruscalleda ha sigut la primera convidada de la Via Làctia d'aquest dilluns de Setmana Santa en una entrevista en la que La Lola ha participat portant una serie d'aliments amb els que la cuinera ha proposat un mode de preparar un plat particular. L'entrevista ha acabat amb les preguntes que els dos candidats del càsting de la nit li han formulat. Tot seguit l'Isidre Esteve ha presentat el seu llibre 'La Sort del meu destí' sobre l'accident que l'ha deixat en una cadira de rodes i la forma de lluitar per arribar a aconseguir les seves metes. Un grup de tibetans bastant nombrós s'ha manifestat en el programa contra l'ocupació xinesa al Tibet, la repressió, les morts, la violencia...tot just abans de que en Jordi comentés que s'ha prohibit tocar-se els genitals a Italia on era símbol de bona sort. Després a la taula dels 'criticons' la Carmen Caballero a diferencia de la setmana passada en que deia no voler estar el dia que la Karmele Marchante visités la Via Làctia, aquest cop a retat al Jordi a que la sentés devant. Després de altres seccions com el reportatge de Lorena C, l'actuació de la Baby Pinard que iluminava bombetes amb la seva vagina i nous videos del Rocco, el programa ha finalitzant donant com a guanyadora a la noia del càsting d'aquest dilluns.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ayer por la noche Isidre nos dio un ejemplo a todos de como afrontar
un canvio radical en tu vida y seguir adelante, todo un ejemplo.

Ayer La Ruscalleda y la Lola vaya dos personajes no se cual de las dos caras era mas espectacular mirar,formaron un buen duo.

¿ Alguien sabe que pasa con el resto de colaboradores pues no se les ve ?

Anònim ha dit...

Noi, el blog està molt bé però si vols ser periodista, potser t'hauries d'esforçar en millorar la teva gramàtica (està ple de faltes d'ortografia)