ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

6 de març 2008

VIA LÀCTIA (DIJOUS 6-3-08)

Aquest dijous ja ha començat el càsting de la Via Làctia per al qual s'ha d'anar de públic, demanar fer el cásting i dels candidats cada nit s'escullen dos, un noi i una noia que han de fer diverses proves durant el transcurs del programa. En el programa d'aquest dijous en Jordi ha rebut de convidat a Jose Corbacho per parlar del seu nou film 'Cobardes'.
En el primer càsting del programa, el Marc i la Madaisy han estat els dos primers candidats escollits per participar. Les proves que han fet han estat: formular dues preguntes a Jose Corbacho, qui desprès ha votat per escrit a un dels dos, i llegir una noticia a la taula de tertulia i en aquest cas un realitzador s'ha encarregat de donar el vot. Finalment la Madaisy ha estat la més votada tot i que s'ha decidit passar a tots dos a la propera fase.
***ATENCIÓ: Dilluns la Via Làctia de 22h a 24h !!!
*Un usuari ens ha dit que aquest Marc es a més a més Mister Girona. (veure) Tot i que això no té perquè significar res...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

molt acertat lu del casting, aixi dunara mes vidilla, ancara que ja en te prou. de 10 a 12 dilluns
perfecta .............

L'espia ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
L'espia ha dit...

Vaig veure l'adreça del bloc mirant la via làctia. Segueixo sovint el programa, es divertit. Aveure si serveix per acabar d'aixecar 8tv.

Per cert en català entre dues paraules la i no es grega ( Y ) sino que es llatina ( i )

Felicitats pel bloc! I espero que la via làctia sigui ben llarga.

Àlex

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats per el Blog!

Buscant el correu del programa vaig trobar el blog i em va agradar moltissim!

Si podria ser, podries fer un apartat amb les Frases que regala l'home que parla cada dimecres d'un llibre? Son molt maques, curioses i de vegades costa molt de memoritzar.

I tambè, si pot ser, del concurs dels sofàs! Encara que no han dit com s'ha de votar.

Torno a repetir, moltes felicitats, molt bon treball i endavant!

Petons!

Anònim ha dit...

La chica és molt millor, demostra més seguretat. Buena suerte MI AMOR. Tu ex-amor

A.R.B ha dit...

Contestació al comentari anterior:
La noia del cásting es la teva ex? com poses 'mucha suerte ex-amor..?'

Anònim ha dit...

Lo del casting está muy bien, pero creo que tendría de ser para nuevos valores, este chico ya ha salido en lo de Mr Girona, y no encuentro justo que participe. La chica ha sido mucho más natural i divertida. Gracias por esta oportunidad a la gente corriente.