ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

4 de març 2008

AQUEST BLOG MENCIONAT A LA VIA LÀCTIA!!!

Ahir dilluns, Jordi González agraïa l'existència d'aquest blog i el va nombrar durant el transcurs de La Via Làctia!!! La Lola a més va fer menció de 'Manzana Ácida' que es tracta d'una mena de comunitat que jo he creat on s'inclouen tots els meus projectes o blogs. A http://manzanacida.blogspot.com/ hi ha una especie de presentació amb link sobre els meus blogs (Teleinterferencias (blog sobre tele, cine, series...), Radiointerferencias (projecte de radio per internet), SiempreVenus (sobre Venus de EuropaFM) i aquest de La Via Làctia. També s'inlcou un fòrum sobre la comunitat, un canal de youtube...

En Jordi va expresar la seva gratitut i va confesar que li havia agradat molt. Desde aquí i amb tota l'il.lusió i dirigint-me a tot l'equip i en especial a en Jordi, moltíssimes gràcies!!!! Seguiré tirant endavant aquest blog amb tota l'il.lusió i amb més esforç sabent que us el mireu i que us agrada!!

A poc a poc anirà millorant, moltes gràcies!!
Donat que s'ha fet menció en el programa també sobre 'Manzana Ácida', el fòrum inclourà també ara l'espai propi dirigit als seguidors del blog i del programa. Ja sabeu! us podeu registrar i compartir opinions sobre el programa a http://manzanaacida.mejorforo.net/ I moltes gracies per la publi!!! Sé que prepareu una super-web que serà genial! si hi poseu un link sobre el blog seria genial!! ;)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats Jordi. Molt bon programa seguiu aixi, uns colaboradors molt joves i amb ganes
andevant a tots.

jonathan