Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

4 de març 2008

AQUEST BLOG MENCIONAT A LA VIA LÀCTIA!!!

Ahir dilluns, Jordi González agraïa l'existència d'aquest blog i el va nombrar durant el transcurs de La Via Làctia!!! La Lola a més va fer menció de 'Manzana Ácida' que es tracta d'una mena de comunitat que jo he creat on s'inclouen tots els meus projectes o blogs. A http://manzanacida.blogspot.com/ hi ha una especie de presentació amb link sobre els meus blogs (Teleinterferencias (blog sobre tele, cine, series...), Radiointerferencias (projecte de radio per internet), SiempreVenus (sobre Venus de EuropaFM) i aquest de La Via Làctia. També s'inlcou un fòrum sobre la comunitat, un canal de youtube...

En Jordi va expresar la seva gratitut i va confesar que li havia agradat molt. Desde aquí i amb tota l'il.lusió i dirigint-me a tot l'equip i en especial a en Jordi, moltíssimes gràcies!!!! Seguiré tirant endavant aquest blog amb tota l'il.lusió i amb més esforç sabent que us el mireu i que us agrada!!

A poc a poc anirà millorant, moltes gràcies!!
Donat que s'ha fet menció en el programa també sobre 'Manzana Ácida', el fòrum inclourà també ara l'espai propi dirigit als seguidors del blog i del programa. Ja sabeu! us podeu registrar i compartir opinions sobre el programa a http://manzanaacida.mejorforo.net/ I moltes gracies per la publi!!! Sé que prepareu una super-web que serà genial! si hi poseu un link sobre el blog seria genial!! ;)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats Jordi. Molt bon programa seguiu aixi, uns colaboradors molt joves i amb ganes
andevant a tots.

jonathan