Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

6 de març 2008

VIA LÀCTIA DE DIMECRES 5-3-08

La Via Làctia de ahir va ser de lo més mogudeta!!
Entre moltes coses es poden destacar les següents:
-En Rocco va presentar una serie de videos de programes d'altres països com per exemple un en que es feien remezcles musicals de cançons pasades i presents. Va ser un experiment que va agradar molt a en Jordi i que va proposar intentar fer-ho aviat a La Via Làctia.
D'altra banda, en Rocco entre bromes va estar ben atès pels companys desprès de que no el deixesin parlar...


-En Douglas va fer una descripció del vestuari dels col.laboradors: la roba de la Lola, la Lorena, la d'ell...


-En Xavi va portar una sabata per provar-la a les noies del públic i la primera a qui anès bé li tocaria una nit al Hotel Carles II.
-La Lola va mostrar diverses coses que duïa posades i que eren d'imitació marcant la gran diferencia entre articles de disseny i altres de falsos.







-La Lorena C, va anunciar que ja es podia votar als candidats d'eurovisió que actuaran a TVE aquest dissabte. (El seu telèfon per votar-la, el trovareu a la columna esquerra del blog)
-I en Jordi va anunciar per una banda que dilluns es farà l'experiment de fer el programa de 22h a 24h a veure si realment el públic es trova més còmode en aquest horari i per altra banda que aviat es faria com a nova secció un doble cásting diari a dos persones voluntaries del públic que anirien passant fases segons l'aprovació o no del jurat encapçalat per ell com a director del programa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Algu hem sabria donar una mica d'informació sobre akest programa de remescles que va presentar en Rocco??? el porto buscant per internet tot el cap de setmana i no consegueixo trobar res... m'interessa molt.

Moltissimes Gràcies

Judit