Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

5 de març 2008

LA VIA LÀCTIA JA CONEIX L'AUTORIA D'AQUEST BLOG!

Com era lógic, he enviat un e-mail d'agraïment a l'equip de La Via Làctia per la menció sobre aquest blog en el programa, per mostrar les imatges i per la il.lusió mutua sobre l'efectuació del blog. També s'ha informat que per als seguidors del blog i del programa, ja hi ha disponible un fòrum dins la comunitat Manzana Ácida a http://manzanaacida.mejorforo.net Han dit que la web que aviat estrenarà el programa d'en Jordi inclourà un link sobre aquest blog i han animat a que els hi faci una visita. Moltes gràcies per tot!, gràcies per prometre l'inclusió d'un link en la vostra web!, gràcies per recomenar a l'audiència possar a 'favoritos' aquest blog! i segurament, quan pugui aniré de públic i us avisaré. Així podrè fer-vos fotos per al blog com demanaveu! Mil gràcies!!
I a tots els que gràcies al programa hau vingut a parar aquí, benvinguts i espero us agradi molt! Un gran blog per a un gran programa!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Això no ho podeu possar a 8TV.cat ?? Eske aniria millor per la cadena i per vosaltres .... www.8t.cat

Anònim ha dit...

(contestació al comentario anterior)
Hola!
Esque això no es la web oficial del programa, es un blog que tot i que els hi agradat molt , es d'un particular. De totes maneres publiquen aquesta adressa constantment en el programa i han promès posar-hi un link en la web que estrenaran aviat.
Gràcies!

Anònim ha dit...

Hola!!!,salutacions a tots els visitants i en especial,com sé què han visitat aquest blog,el presentador Jordi González ,col-laboradors/es,equip del programa...
M'han fet molt feliç,perquè jo sóc la nòvia de Adrià(A.R.B) com es designa per internet,m'han fet molt feliç,perquè s'hagi reconegut un dels seus múltiples treballs,com per exemple aquest blog dedicat a aquest programa tn fantàstic i al damunt reconegut per la tele jajaja per el admirable presentador Jordi Gonzàlez,l'admiró com a persona i com a presentador.Moltes Felicitats per tots els seus programes!! sou genials!!
Molta sort amb el nou prejece!!!
Salutacions!

Anònim ha dit...

Hola, mís compañeros de piso y yo estabamos buscando la entrevista qué le hicierón a ese chico americano en el programa aquí en la web y en youtube pero no la hemos encontrado, pillamos solo la ultima parte y queriamos ver el resto, sera que nos la colgais aquí para verla?? por fa?
gracias