Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

27 de març 2008

LA VIA LÀCTIA 26-3-08

La Via Làctia rebia aquest dimecres a la coneguda streeper Chiqui Martí que ha parlat entre d'altres coses del 'Hot Cabaret', el seu nou show que es fa per primera vegada a Barcelona i dirigida per Victor Herrero. També ha parlat de l'actual 'Supervivientes' recordant que ella va viure també la aventura i de tres videos sobre streaptease de cine que el Xavi li ha mostrat. A continuació la Lorena C ha fet un ball en barnús en plà 'streeper' en que finalment se l'ha tret quedant-se amb un vestit curt. Finalment la Chiqui ha finalitzat la seva intervenció amb un ball a l'escenari com a petita mostra del seu nou show. El Rocco per la seva part ha mostrat una nova tanda de la secció 'el sofà més lleig'. El programa ha contat també com cada dimecres amb el particular telenoticies amb la iaia Lolita i la tieta Remei i finalment, ja en la seva recta final una taula amb actors i actrius porno que han fet parelles amb altres companys de rodatge i explicaven aquestes experiències.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola! Sóc seguidora del Via Làctia, i trobo a faltar alguns col·laboradors, sembla que cada cop queden menys, algú sap quelcom d'ells?

Per cert, hi ha un reportatge al youtube del Noé, sobre l'Antikaraoke! Us deixo l'enllaç aquí: (http://es.youtube.com/watch?v=-E6vQZ7wJe8)

Una última pregunta, se sap alguna cosa sobre el musical que havia de fer? Pensava que tornaria a escoltar-lo cantar aquesta setmana passada i al final no ho van fer!

Petons!!!

Anònim ha dit...

Hola!
Gracies per la teva visita i comentari. Doncs suposo que el musical potser el preparen per a més endavant,no ho se... Gracies per l'enllaç! No dubtis a seguir visitant el blog i a deixar-hi les teves opinions!! Us convido també a registrar-vos i participar al fòrum de la Via Làctia a http://manzanaacida.mejorforo.net Gracies!