Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

13 de març 2008

LA VIA LÀCTIA 12-3-08

Aquest dimecres la Via Làctia ha contat amb la presencia d'en Monegal, un polèmic crític de tele que entre moltes de les seves crítiques en ocasions n'ha fet d'en Jordi Gonzalez en el seu programa semanal. En l'entrevista ha confesat, entre altres coses, que persones com Buenafuente y Mercedes Milà no han acceptat mai anar al seu programa, que 'Se lo que hicisteis...' és tot guió i que sense ell no són res..., que la Patricia Gaztañaga s'aprofita dels imigrants per fer els seus epectacles, que seria terrible quedar-se tancat en un ascensor amb la Campos etc... D'altra banda y amb motiu del poc temps en aquesta edició del Via Làctia, el càsting de colaboradors escollit al atzar per una trucada telefònica es fara entre el programa d'avui i el de demà dijous. En la primera prova la Lorena C parodiava el 'Diario de Patricia' com a 'Diario de Lorena' i en el que els candidats improvisaven histories que la Lorena els hi atribuia. I finalment després d'altres seccions en Jordi els hi demanava als concursants del càsting que preparin per demà una noticia d'actualitat, i per acabar un reportatge del Rocco en la fira 'Alimentaria' en que va estar la Lola, i a qui, per cert, se la trovada a faltar avui.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt acertada l´entrevista Ferran Monegal molt bone, lorena felicitats, i tens molte rao cuan dius que ahir es va trobar a falta la lola.

Anònim ha dit...

No soporto al Monegal. Però qui cony s'ha pensat que és per parlar amb aquesta suficiència? Per sort vaig perdrem el programa d'ahir, perquè és veure'l i ja em poso de mala llet. El fet que el Jordi el convidés només demostra la seva categoria perquè fa uns mesos vaig veure una entrevista que el Monegal li feia al seu púlpit de BTV i el mitja merda li parlava com si fos el seu tutor espiritual. Monegal, et recordo que tots els aparells de TV tenen un botó on es pot llegir ON i OFF. Quan alguna cosa no t'agrada només has de prémer aquest botó i la tele (miracles de la tecnologia), s'apaga soleta.

Anònim ha dit...

El Monegal va dir que el Pepe Calabuig és DON TANCREDO!...
jajaja

Tens tota la raó, Monegal.

Anònim ha dit...

Ayer por la noche el reportaje de ROCCO el tema un poco repetitivo

Anònim ha dit...

Estoy de acuerdo con el comentario anterior ademas creo que Rocco en general va un poco de protagonista
y de sobrado respecto a los demas
colaboradores, jordi ¡¡bajale un poco los humos¡¡

Anònim ha dit...

Si poguessiu parla amb el jordi, que li dirieu perque millores el programa? I quines diferències té a negatiu respecte Vitamina N?

Anònim ha dit...

A Jordi le diria que aunque sea un programa en directo le falta un poco de organizacion, que hay colaboradores que les falta profesion no se si por su juventud o su inexperencia, y potenciaria
otros que pueden dar juego al programa y que son distintos y divertidos la sra. parson, la lola
que es genial, el xavi que es un encanto, y haria participar un poco mas al publico .

No puedo opinar sobre vitamina N
porque en esta epoca no vivia en barcelona.