Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

11 de març 2008

LA VIA LÀCTIA 11-3-08

Programa 14 de la Via Làctia i en el que la Lola ha presentat un nou reportatge i gràcies al qual ha arribat al plató carregada de productes alimentaris que s'han repartir entre el públic. La Señora Parssons ha parlat sobre la verge de Guadalupe de Mèxic que plora sang i per al qual s'ha fet un video recreatiu entre els esbojarrats colaboradors: Lorena C, Rocco, Xavi i Douglas i per al qual una telespectadora ha enviat un e-mail en que es queixava per fer broma amb un tema religiós. El programa ha rebut com a invitada a la guanyadora de OT.2 Ainhoa que presenta el seu tercer album i de forma virtual (per internet: http://www.ainhoa.info/) i tot seguit una desfilada de moda en la que els dos candidats del càsting de la nit hi participaven com a primera prova, després d'haver estat escollits amb unes papeletes en una urna completament transparent. L'Alfonso Levy ha visitat novament La Via Làctia per fer les seves recomanacions literaries i aquest cop sobre el llibre de Pedro Salinas ''La voz a ti debida. Razón de amor. Largo lamento'' i pronunciant la frase ''el mundo material nace cuando te marchas'' com a perdó amorós. Més tard els candidats del cásting versionaven el tema 'bailar pegados' amb una lletra sobre temes d'actualitat i finalment després de la secció de zappings extrangers del Rocco el noi era l'escollit pel jurat d'aquesta nit.
----------------------------------------------------------------
***Per petició del club de fans de Ainhoa, aquest blog ha pujat l'entrevista en 2 parts al Youtube: Part 1 (veure) / Part 2 (veure)
Moltes gràcies a tots per tanta participació!!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia. El Rocco vestido de torero genial, sois divertidos
¿Jordi vais a empezar algun otro dia a las 10? el programa termina demasiado tarde.
La lola en la alimentaria estaba
en toda su salsa,te estas haciendo querer, y tu lorena en eurovision
hubieras representado mejor a españa.

un besazo

Anònim ha dit...

Ayer estuve de público en el programa y me presenté al cásting. Tal y como dije en el anterior comentario os explicaré mi experiencia. La elección de los concursantes al "càsting públic" fueron elegidos totalmente al azar. Llegamos todos juntos en el autocar. Todos los que nos presentamos al cásting bajamos antes al plató, allí nos dieron una cartulina a cada uno y pusimos nuestros nombres. Después en directo introdujimos la cartulina doblada en una urna transparente. Y alguien del público sacó las dos papeletas. El jurado también fue escogido entre todo el público de una manera totalmente limpia y transparente. Por eso, a todos los que dudan de si el cásting esta amañado, yo puedo decir simplemente que NO. Fue un programa muy divertido e interesante. Os animo a todos a ir de público!!!

Anònim ha dit...

S'ha de reconèixer que el Jordi Gonzalez, en programes de petit format com aquest és una joia -en aquells altres on pesa més la cadena és simplement un bon professional-.
Quant al tal Alfonso Levy... d'on cony ha sortit aquest "tio"? És evident que sap del que parla, però tanta cadència, tanta modulació, tanta sensibilitat m'acaben fent riure. La gent que s'interpreta tant a sí mateix acaben perdent la credibilitat per molt sincers que siguin.

Anònim ha dit...

Hola, soy Alfonso Levy y si os parece me gustaría contaros una pequeña anécdota en la que, a pesar de su simplicidad, a pesar de su disfraz de pequeño detalle, yo advertí el sentido de la vida...

Un pedo. Si señor, un pedo.

Estando sentado en la taza del water, disponiéndome a evacuar los alimentos que como a cualquier otro mortal me mantienen con vida, fue el aire tibio de un pedo fluyendo entre la piel rosada de mi esfínter lo que me hizo entender el porqué de la vida. Y fue tanta la emoción del momento, que turbado por esa revelación, turbado por el efluvio donde se concentraba toda mi vida interior, no pude hacer otra cosa que llorar, y dar gracias por estar vivo, y dar gracias por poseer ese don que es tirarse pedos.

Anònim ha dit...

Hola gent!

Moltes gràcies per portar ahir a l'Ainhoa al vostre programa. Va estar genial la entrevista que li vau realitzar.

Som del seu club de fans, i ens agradaria, si fos possible que ens pengèssiu a internet, al youtube, la entrevista d'ahir per la gent que per algun motiu no pogués veure-ho.

Moltes gràcies per tot i felicitats pel programa i pel retorn d'en Jordi a la TV catalana.

Delegació de Catalunya
Ainhoadict@s Club
Club de Fans Oficial d'Ainhoa
www.ainhoadictosclub.com

Anònim ha dit...

hola,
no vaig entendre ni el títol ni l'autor de l'últim llibre que l'Alfonso va recomanar, del que va dir que va ser ajudant de Joyce o algo així. Algú m'ho podria dir si us plau?
gràcies

Anònim ha dit...

el Douglas aquest d'on ha sortit?
n'hi ha prou en semblar i creure't un guaperes per sortir a la tele?
no li trobo cap gràcia perquè a més és sossíssim de caràcter!! ni té tables, ni gaire cultureta parlant -sembla-, i el pitjor de tot, no és només que no sàpiga parlar el català, és que no se l'entén ni amb castellà!!!

Anònim ha dit...

Estoy de acuerdo con Natalia, guapo el douglas es guapo, pero
no se entiende en absoluto cuando habla, pero vamos a darle un voto de confianza poco a poco pienso que ira cogiendo soltura, y el equipo se ira consolidando, tres urras por lola, pero creo nena que
un arreglillo de delantera te vendria bien y a ligar que aunque en el cosmo belleza digan que lo que cuenta es la persona, tu no lo creas, eso si tus ojos son una preciosidad.

alfonso

Anònim ha dit...

jajaja, cuanta razón tiene el anónimo que habla de Alfonso Levy. Jordi le preguntó sobre el punto de la portada del libro y un poco más y no hace una tesis al respecto (creo que incluso Jordi se tuvo que aguantar la risa)

Anònim ha dit...

Carlota, no vaig veure el programa, però suposo que si van parlar de l'ajudant de Joyce devien referir-se al Samuel Beckett.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per penjar l'entrevista a l'Ainhoa al vostre blog i al youtube. Sou uns cracks!!!!

Una forta abraçada!!!

Delegació de Catalunya
Ainhoadict@s Club
www.ainhoadictosclub.com
www.catalunya-ainhoadictos.tk