Image Hosted by ImageShack.us
LA VIA LÀCTIA
FI DE LA VIA LÀCTIA
Image Hosted by ImageShack.us
ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

24 de febr. 2008

PRIMERA SETMANA DE VIA LÀCTIA

La Via Làctia va tenir la seva estrena aquest pasat dilluns amb molta espera per part dels ja habituals seguidors dels programes d'en Jordi. De moment el programa conta en el seu equip, per una banda, noves cares com el Dugglas, l'Anna, el Noe, la Lola (tot un personatge)..., i per altra dues cares conegudes d'anteriors programes del González com el Xavi i el Rocco, a més de la coneguda Lorena C, cantant i presentadora de TeletaxiTV i que a versionat la sintonia del programa a partir de la seva cançó 'Te recuerdo'.
En aquesta primera setmana hem pogut veure entre d'altres seccions, les habituals de felicitar aniversaris via telefónica i el canvi de dia en el calendari. També un concurs que busca el sofà més lleig de tots, enviant una foto. El guanyador rebrà a canvi un sofà valorat com a mínim amb 5.000€. Un altra secció està dedicada a la recomanació de la lectura mitjançant un expert que fa recomanacions de quin llibre és el més adequat a cada persona... També taules de debat, actualitat i entrevistes. I com sempre, en Jordi ens convida a anar de públic (Telef.932-70-47-58), aquesta setmana per exemple, per impulsar a que ho fes la gent, es va prometre un sorteig per una nit d'hotel i així va ser, en Rocco va amagar la clau de l'habitació del hotel en algun lloc del plató i la persona del públic que la trobés la guanyaria i efectivament es va fer així. Tot i que ningú la va trobar i per tant la van regalar al atzar... La setmana que ve... més aventures per la Via Làctia!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Què n'hi ha de venezia dasz?

La petjada ha dit...

algú sap audiències???

Anònim ha dit...

la canción de Lorena no es una versión de Tu Recuerdo, es una nueva canción totalmente diferente. :D

Anònim ha dit...

lola, eres entrañable sigue reciclando, ademas creo que en el fondo estas muy buena...............

Anònim ha dit...

mireia.

Aneu molt tard quina llastima
la lorena i la lola les millors