ATENCIÓ!!
El blog oferirà aquests dies continguts especials de l'últim programa, després quedarà obert per a recordar-lo. Les seccions, telèfons, correus, concursos... quedaran tancats i en desús. Gràcies per la colaboració fins al moment! Els que vulgueu, ens veiem per la Comunitat Manzana Ácida amb fòrum a http://manzanaacida.mejorforo.net Salutacions!

Xat Via Làctia

Anirem fent algunes quedades próximament,us esperem!
Get your own Chat Box! Go Large!

16 de febr. 2008

ENTREVISTA A JORDI GONZÁLEZ SOBRE EL NOU PROGRAMA

Jordi González: "Ara em veig capaç de plantar cara a TV-3"

PLURIEMPLEAT TELEVISIU 46 ANYS NASCUT A BARCELONA VA PRESENTAR 'LES 1.000 I UNA' (TV-3), 'VITAMINA N' (CITY TV) I 'TNT' (T-5) ENTRE ALTRES PROGRAMES.

--¿Com definiria La via làctia?
--És l'evolució dels late night magazín de mitjanit que he realitzat a Catalunya, com Les 1.000 i una (TV-3) i Vitamina N (City TV).

--¿Pot concretar una mica més?
--Vitamina N era un projecte de principis de segle i La via làctia ho és de la meitat de la primera dècada. Respon al concepte de late night d'autor a Catalunya. Aquí m'ha donat una proximitat que no s'aconsegueix en altres bandes.

--¿Tanta és la diferència?
--El fet de parlar en català ens fa molt més pròxims. Pintar un programa molt cosmopolita quadra molt amb l'esperit d'aquest país, que és molt integrador.

--¿Quins ingredients tindrà?
--Actualitat, entreteniment, sorpresa, participació... És un petit format que aspira a fer companyia a la gent. Des de 8TV no plantarem cara a les grans produccions de les cadenes generalistes, però sí que em veig capaç de plantar cara a TV-3, que està passant una llarga apatia. Si no rectifica, acabarà sent una tele residual. Fa cinc anys era líder i ara, amb sort, queda la tercera, i això no és un mèrit dels altres.

--¿Què aportarà La via làctia?
--Doncs el que esperaries que t'oferís un late show, com cinema, llibres i moda, i coses que no apareixerien mai en un programa, com dues senyores de 82 anys que explicaran l'actualitat. Incorporem una secció literària, a la una de la matinada, que crec que serà l'estrella del programa.

--¿Per què torna a 8TV?
--M'ha convençut el sostre de llibertat que tinc al Grup Godó. M'han donat les eines que demano per fer un programa.

--¿Quines són aquestes eines?
--Absoluta confiança per treballar, que jo sigui responsable de l'espai i que no em prohibeixin ni m'imposin algú. Aquesta llibertat espanta.

--¿Vol dir que aquesta llibertat no l'ha tingut en altres televisions?
--Són límits que m'he imposat jo mateix, perquè m'agrada ser coherent amb la cadena on treballo.

--¿Quan acabarà La noria?
--Quan l'audiència se'n cansi. Continuo vinculat a Tele 5 fins al 2010.

--¿Aguantarà el ritme?
--Sí, ho he fet altres vegades. Se sobredimensiona molt la feina d'un comunicador. No sóc dels que va a treballar a les vuit del matí.